Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Osam golova Bajerna, het-trik Kejna

Trostruki strijelac bio je Hari Kejn, koji je postigao golove u 13. minutu, sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 70. minutu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na svom terenu Majnc 8:1, u utakmici 25. kola Bundeslige.

Trostruki strijelac bio je Hari Kejn, koji je postigao golove u 13. minutu, sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 70. minutu. Kejn je prvi strijelac Bundeslige sa 30 golova.

Dva gola postigao je Leon Gorecka u 20. minutu i drugom minutu nadoknade vremena, a strijelci su bili još Tomas Miler u 47, Džamal Musijala u 61. i Serž Gnabri u 66. minutu.

To je bila 18. pobjeda Bajerna koji je drugi na tabeli sa 57 bodova, sedam bodova manje i utakmicom više od vodećeg Bajera iz Leverkuzena. Majnc je pretrpio 13. poraz i pretposljednji je sa 17 bodova.

Fudbaleri Lajpciga pobijedili su na svom terenu Darmštat 2:0.

Lajpcig je poveo u trećem minutu kada je autogol postigao Tomas Išervud, a konačan rezultat postavio je Kristof Baumgartner.

Poslije 14. pobjede Lajpcig je četvrti na tabeli sa 46 bodova, a Darmštat je posljednji sa 13 bodova, poslije 16. poraza u ligi.

Fudbaleri Augsburga slavili su kao domaćini protiv Hajdenhajma 1:0, a jedini gol postigao je Džefri Gaueleu u 22. minutu.

Augsburg je ostvario treću uzastopnu pobjedu, ukupno osmu u prvenstvu i zauzima osmo mjesto na tabeli sa 32 boda. Hajdenhajm je u posljednje četiri utakmice bez pobjede i poslije 11. poraza je 11. na tabeli sa 28 bodova.

Borusija iz Menhengladbaha odigrala je na svom terenu neriješeno 3:3 protiv Kelna, a večeras u Bremenu igraju Verder – Borusija Dortmund.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve