Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Olimpijakos predstavio Stevana Jovetića

Jovetić je predstavljen na zanimljiv nači, pošto je iskoršćena negova proslava prilikom postizanja golova u vidu Spajdermena.

Najtrofejniji fudbalski klub Grčke Olimpijakos zvanično je predstavio Stevana Jovetića kao novo pojačanje za predstojeću sezonu.

Jovetić je predstavljen na zanimljiv nači, pošto je iskoršćena negova proslava prilikom postizanja golova u vidu Spajdermena.

“Pozdrav za navijače Olimpijakosa. Srećan sam što sam tu i jedva čekam da vas vidim na stadionu”, poručio je Jovetić u kratkoj video poruci.

Naš reprezentativac je sa klubom iz Pireja potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu sezonu.

On je prethodne dvije godine proveo igrajući u berlinskoj Herti, sa kojom se rastao na kraju prethodne sezone, pošto mu je istekao ugovor. Stevan je za klub iz glavnog grada Njemačke odigrao 40 utakmica i postigao 11 golova uz četiri asistencije.

Pored Herte, nastupao je u svih pet najjačih liga – Fiorentinu, Mančester Siti, Inter, Sevilju i Monako, a karijeru je počeo u Partizanu.

Popularni Jo-Jo će sa klubm sa “Karaiskakis” stadiona ove sezone igrati u Ligi Evrope, a “crveno-bijeli” će u grupi ovog takmičenja za protivnike imati Vest Hem, Frajburg i TSC iz Bačke Topole.

Prije toga, Jovetića očekuju obaveze sa reprezentacijom Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za protivnike će imati selekcije Litvanije (7. septembra) i Bugarske tri dana kasnije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve