Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Obradović i zvanično još dvije godine u Partizanu: Diže nas ljubav prema klubu

Najtrofejniji evropski trofej, koji je u prethodne tri godine osvojio samo jedan pehar u ABA ligi, ostaće na kormilu beogradskog kluba

Željko Obradović je i zvanično potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Najtrofejniji evropski trofej, koji je u prethodne tri godine osvojio samo jedan pehar u ABA ligi, ostaće na kormilu beogradskog kluba.

“Hvala Ostoji Mijailovića na riječima i povjerenju da i naredne dvije godine vodim Partizan kao prvi trener. Svi ostali u upravi kluba su dali saglasnost, bila je obostrana želja. Ovo je moj klub u kome uživam radeći i ovo je prilika da se zahvalim svima i igračima, trenerima i ostalima iz radne zajednice, ali posebna zahvalnost ljudima iz uprave koji stvarno vole Partizan. Diže nas ljubav prema klubu. Nemoguće je izostaviti one zbog kojih se sve radi, to je ogromna armija navijača Partizana”, rekao je Obradović.

Zbog produžetka saradnje sa Obradovićem zadovoljan je bio i predsjednik Beograđana Ostoja Mijailović.

“Naš Željko Obradović je produžio ugovor na još dvije sezone. Čestitam Željko na ovom ugovoru, čestitam svim partizanovcima i mislim da nas očekuje sjajan period, radili smo zajedno, odradili smo mnogo na sportskom, organizacije, sama činjenica da smo drugu godinu zaredom najgledaniji klub u Evroligi, to nešto znači. Uspjeli smo svi zajedno od uprave do navijača, trenera, cijelog stručnog štaba, navijača, ovo je kolektivni uspjeh. Znam da navijači uvek uspeh gledaju kroz trofeje i rezultate, mi smo uzeli trofej poslije decenije, igramo zasluženo Evroligu, ove sezone se borimo da ostane u našim vitrinama, daćemo sve od sebe”, rekao je Mijailović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve