Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Marković: Budvanke i Budvani glasajte za CEP, partiju dokazanih crnogorskih patriota

''Dragi moji došlo je vrijeme da na predstojećim lokalnim izborima smijenite vlast i promijenite višedecenijski način vladanja gradom, tj. nesavjesnim i nemoralnim upravljanjem ovim draguljem Mediterana''

Drage Budvanke i Budvani, dragi sugrađani, prijatelji, pozivam vas da 26. maja izađete u što većem broju na glasanje i glasate za broj 5 – za Crnogorsku evropsku partiju, saopšteno je Nebojša Marković član GO i predsjedništva CEP i odbornički kandidat CEP na lokalnim izborima u Budvi.

”Vi, potomci Budvana, iz nekih davnih herojskih vremena kada su smrtnici, uz pomoć bogova, osnivali prve gradove u Evropi, ženili se božanskim šćerima, postajali rodonačelnici pojedinih velikih i značajnih naroda ili plemena. Vi, potomci Kadma i Harmonije, sugrađani Stjepana Mitrova Ljubiše, Nikole iz Maina, Marina Bečića, Krsta Ivanovica, Antuna Bečića, Dimitrija Perazića, Anastasa Bocarića, Vukice Mitrović Šunje, Stefana Mitrovica, budite svoji na svome – Budite Budvani, budite Crnogorci”, stoji u saopštenju.

Dragi moji došlo je vrijeme da na predstojećim lokalnim izborima smijenite vlast i promijenite višedecenijski način vladanja gradom, tj. nesavjesnim i nemoralnim upravljanjem ovim draguljem Mediterana.

”Budvanke i Budvani glasajte za CEP, partiju dokazanih crnogorskih patriota svih vjera i nacija koji imaju viziju grada – grada probuđenih ljudi, koji će poštenim radom i znanjem čuvati kulturu i istoriju Budve, tako da Budva sa ponosom moze biti prijestonica crnogorskog i evropskog turizma. Zato Budvanke i Budvani sve za Budvu, Budvu ni za što! Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za sto. Glasajte broj 5, glasajte za CEP”, poručio je Marković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve