Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Obradović: Čestitam SC-u, imali smo priliku da privedemo utakmicu kraju i pobijedimo

Crno-bijeli su ispustili plus osam u završnici, a trojku odluke pogodio je igrač ''studenata'' Borna Kapusta

Trener Partizana Željko Obradović čestitao je SC Derby-ju na osvajanju ABA Superkupa i istakao da su njegov tim u poraz odvele greške u finišu meča.

Crno-bijeli su ispustili plus osam u završnici, a trojku odluke pogodio je igrač “studenata” Borna Kapusta.

“Utisci su da smo prisustvovali sjajnoj košarkaškoj utakmici. Veoma dobra i zanimljiva utakmica. Čestitam Studentskom centru i mom kolegi Adndreju Žakelju na vrhunskom turniru i osvojenom trofeju. Utakmica je bila puna preokreta, imali smo priliku da je privedemo lako kraju, a onda smo napravili neke brzoplete greške u napadu i odbrani. Na kraju taj šut za tri poena je donio pobjedu. Imali smo posljednji napad, ali pričati o posljednjem napadu i odbrani nije nešto što je potrebno niti je odlučilo”, rekao je Obradović.

Imao je i kritike za svoje igrače.

“Neki treba da se odmore, a neki da podigne formu kako bi ih vidjeli da li možemo da ih koristimo u većoj minutaži. Takav je pripremni period dok ne počne ono najvažnije, a to su zvanične utakmice”, zaključio je Obradović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Slobo
21.09.2023-12:14 12:14

Ovo je sramotno da cijela dvorana navija za Partizan mi crogorci smo stvarno jedno veliko ništa kad ovako mrzimo svoju zemlju i sve što je naße