Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Njukasl otkupio Viloka od Arsenala za 20 miliona funti

Menadžer Njukala Stiv Brus nije krio želju da otkupi transfer 21-godišnje fudbalera prezadovoljan kako je Vilok odigrao finiš prošle sezone

Njukasl i Arsenal postigli su dogovor da se Džoe Vilok nakon uspješne pozajmice definitivno preseli u redove Svraka u transferu vrijednom (oko) 20 miliona funti.

Menadžer Njukala Stiv Brus nije krio želju da otkupi transfer 21-godišnje fudbalera prezadovoljan kako je Vilok odigrao finiš prošle sezone.

Vilok je u Njukasl stigao u januaru na pozajmicu do kraja sezone, a posebno je blistao u završnici Premijer lige kad je bio strijelac na sedam uzastopnih utakmica i tako dao ogroman doprinos u borbi Svraka da izbjegnu ispadanje u niži rang.

U međuvremenu je menadžer Arsenala Mikel Arteta odbio da potvrdi da će se Vilok preseliti u Njukasl kad je upitan zašto je ovaj fudbaler izostao iz tima u prijateljskoj utakmici protiv Totenhema (0:1) proteklog vikenda.

Mladi reprezentativac Engleske (U21) odigrao je samo sedam premijerligaških mečeva u dresu londonskih Tobdžija.

Arsenal gostovanjem novajliji u ligi Brentfordu otvara novu sezonu Premijer lige. Taj meč na programu je u petak 13. avgusta. Njukasl dva dana kasnije dočekuje ekipu Vest Hema.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve