Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Nikolina Vukčević: Igra u tranziciji najjače oružje Debrecina

Oba tima imaju identičan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja, po pobjedu i tri poraza.

Rukometašice Budućnosti u subotu gostuju Debrecinu u meču 5. kola Lige šampiona. Pivot Podgoričanki Nikolina Vukčević kazala je da vjeruje da je došlo vrijeme da se raduju na strani.

Oba tima imaju identičan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja, po pobjedu i tri poraza i daleko su od borbe za evropski vrh.

Od Budućnosti se očekivao napredak na evropskoj sceni, ali u dosadašnjem djelu takmičenja rezultati nisu na razini očekivanja.

“Poslije reprezentativne pauze, okupile smo se i spremile se za ekipu Debrecina. Očekuje nas dosta težak meč, mlada su ekipa ali su izuzetno jaki i zahtjevni. Ako ispoštujemo sve dogovore nadamo se da neće biti problema, pogotovo u defanzivi gdje moramo biti maksimalno skoncentrisane”, rekla je Vukčević.

Vukčević smatra da je meč u Debrecinu od velikog značaja za Budućnost , ali da mnogo toga zavisi od toga kako će zaustaviti rivala koji forsira brzu igru.

“Ova utakmica je vrlo važna za nas. Mislim da je vrijeme za pobjedu i da se desi taj bum. Strankinje su tek sad došle do vrhunca i da će sada sve ići ka boljem. Trebalo je vremena, ali mislim da je vrijeme za bolje rezultate. Definitvno je da je trancizija njihovo oružje, od toga zavisi cijeli meč, moraćemo da se vraćamo kao munje. Biće puno trčanja to je sigurno”, zaključila je Vukčević.

Brazilska rukometašica, Adriana Kardoso istakla je da vjeruje da će naporan rad dati rezultat.

“Očekujemo težak meč sa mladom ekipu, radimo najbolje što možemo na treningu i nadamo se da ćemo pokazati sve što smo radili”, istakla je Brazilka.

Utakmica u Debrecinu igra se u subotu sa početkom u 16.00 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve