Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nema meča u Morači: Crvena zvezda nije doputovala, policija garantuje bezbjednost beogradskom klubu

Na Malom Kalemegdanu će se novinarima obratiti predsjednik beogradskog kluba Nebojša Čović i tom prilikom detaljno govoriti o celokupnoj situaciji

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će održati vanrednu konferenciju u danas od 16:30 časova na Malom Kalemegdanu, povodom utakmice sa podgoričkom Budućnosti.

Beron, Foto: KK Crvena zvezda

To znači da crveno-bijeli i definitivno neće otputovati u glavni grad Crne Gore, gde je trebalo da odigraju meč od 18 časova.

Na Malom Kalemegdanu će se novinarima obratiti predsjednik beogradskog kluba Nebojša Čović i tom prilikom detaljno govoriti o cjelokupnoj situaciji.

Srpski i regionalni šampion trebalo je jutros da krene u Podgoricu, ali je donijeta odluka da se napusti avion i ostane u Beogradu.

Međutim u taboru KK Budućnosti dobili su dopis iz ABA lige da nema razloga za odlaganje meča.

Takođe, Direktor UP, Veselin Veljović, uputio je pismo čelnicima ABA lige u kojem garantuje da će večerašnja utakmica između Budućnsoti i Zvezde proteći u najboljem redu.

U međuvremenu nije bilo jasno da li će se utakmica 13. kola ABA lige igrati, međutim, sada nema dileme – do toga neće doći. Barem ne u predviđenom terminu.

Podsjetimo, u Crnoj Gori u posljednjih nekoliko dana vlada izuzetno nestabilna politička situacija uslijed usvajanja zakona o vjeroispovjesti.

Zbog toga se postavlja pitanje kako bi protekao meč između ljutih rivala, naročito ako se uzmu u obzir dešavanja iz prošlosezonske finalne serije dva kluba.

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve