Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

KK Budućnost: Očekujemo Zvezdu u “Morači” u 18 sati

"KK Budućnost Voli će se za pobjedu boriti na terenu. KK Budućnost Voli ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu"

Košarkaški klub Budućnost Voli izdao je saopštenje u kome se navodi da očekuju da se košarkaši Crvene zvezde večeras pojave u “Morači” u 18 sati.

Foto: KK Budućnost Voli

Košarkaš beogradskog kluba danas su neposredno pred polijetanje za Podgoricu napustili aerodrom i nijesu se uputili za glavni grad Crne Gore  na meč sa crnogorskim šampionom.

“KK Budućnost Voli će se za pobjedu boriti na terenu. KK Budućnost Voli ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu”, saopštio je podgorički klub.

RTS saznaje da je Zvezda donijela olduku da ne putuje u Podgoricu iz bezbjednosnih razloga, pošto iz kluba nijesu imali čvrste garancije da će biti bezbjedni.

Niko od zvaničnika beogradskog kluba nije dao izjavu, a najavljeno je zvanično saopštenje.

“Očekujemo Crvenu Zvezdu u Morači, na utakmici u 18h. Budućnost Voli će se boriti za pobjedu i ostanak na prvom mjestu na tabeli ABA lige”, poručili su iz Budućnosti Voli.

IzvorRtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve