Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda suspendovala Ilića: Bježao od policije u pijanom stanju

Tim menadžer KK Crvena zvezda Nebojša Ilić priveden je u srijedu zbog vožnje u pijanom stanju.

Njega su tom prilikom jurila dva automobila pripadnika MUP-a, a prema saznanjima beogradskih medija Ilić je pokušao da pobjegne policiji.

Zašto je baš Ilić uhapšen i došao na udar javnosti teško je u ovom trenutku saznati, jer su i neki drugi Zvezdini kadrovici bili grešni prilikom zaustavljanja od strane beogradske policije.

Zvezdan Terzić je nekoliko puta zaustavljan sa pištoljem bez dozvole, a mnogi su tvrdili da su mu policajci u automobilu nalazili i nedozvoljene supstance. Svaki puta je slučaj bio zataškan.

Krajem prošle godine Terzićevi naslejdnici Kostadin i Nikša Terzić uhapšeni su zboig prebijanja fudbalskog menadžera Uroša Jankovića, koji je bio u društvu crnogorskog reprezentativca Adama Marušića, ali su već nakon 30 dana pušteni iz pritvora.

U međuvremenu je “biznismen” Kostadin Terzić tatinom klubu Crvenoj zvezdi pozajmio 2,6 miliona eura.

Da li će i Nebojša Ilić ubrzo biti oslobođen svake krivice ili će on biti žrtvovan za primjer kako bi se javnosti pokazalo kako i za zvezdaše važe zakoni Srbije pokazaće vrijeme.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

“KK Crvena zvezda obavještava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvrđivanja činjenica suspendovao člana našeg kluba Nebojšu Ilića.

Nebojša Ilić napravio je saobraćajni prekršaj kao privatno lice u srijedu u popodnevnim časovima u Beogradu.

Nakon razgovora sa Nebojšom Ilićem, i prikupljanja svih činjenica i podataka, klub ga je sankcionisao zbog neodgovornog ponašanja na prethodno opisan način”, piše u saopštenju Crvene zvezde.

Nebojša Ilić je tim menadžer Crvene zvezde od 2001. godine i ima najduži staž u klubu u ovom trenutku navodi se na sajtu crveno-bijelih.

Zanimljivo je istaći da je od 2010. godine i tim menadžer reprezentacije Srbije. Sa Crvenom zvezdom je bio prvak države 1993. godine kao igrač, a od 2004. godine preko 2006. kada je Crvena zvezda osvojila Kup Srbije, pa do danas, kada je osvojeno još 15 Čovićevih titula u regionalnim i domaćim takmičenjima, učestvovao je kao tim menadžer i sportski direktor u svim osvojenim trofejima Crvene zvezde.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve