Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Veljović se obratio ABA: Garantujemo bezbjednost košarkašima i upravi Crvene Zvezde

"Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene Zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vrijeme trajanja utakmice i nakon nje, osjećati bezbjedno", piše u dopisu direktora policije Veselina Veljovića upućenog rukovodstvu ABA lige

Direktor UP, Veselin Veljović, uputio je pismo čelnicima ABA lige u kojem garantuje da će večerašnja utakmica između Budućnsoti i Zvezde proteći u najboljem redu.

Veljović, Foto: Standard.co.me

”Obavještavam da je Uprava policije preduzela sve neophodne mjere i radnje u cilju bezbjednog odigravanja košarkaške utakmice koja je zakazana za večeras u 18:00 časova u Podgorici. Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene Zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vrijeme trajanja utakmice i nakon nje, osjećati bezbjedno. Obavještavamo Vas da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da može doći do incidenata koji mogu ugrožiti sigurnost članova KK Crvena Zvezda”, piše u dopisu direktora policije Veselina Veljovića upućenog rukovodstvu ABA lige.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve