Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nejmar: Loše je što su me štedjeli pred Dortmund

Brazilac je bio strijelac gola na Signal Iduna parku, a malo je nedostajalo da dva puta zatrese mrežu rivala. Desetak minuta prije kraja meča pogodio je stativu

Pari Sen Žermen je izgubio od Borusije Dortmund 2:1 u prvom susretu osmine finala Lige šampiona, a najbolji igrač “svetaca” Nejmar je nakon meča imao zamjerke na račun stručnog štaba.

Nejmar, Foto: Forbes.com

Brazilac je do duela sa “milionerima” bio na oporavku od povrede rebra, ali smatra da je bio u stanju da ranije uđe u takmičarski pogon…

“Nisam došao ovdje u formi kakvu sam zamišljao, bio sam bez minuta u posljednjih pet utakmica. Nije mi se svidjelo šta su mi predložili, ali klub se pita. To je dovelo do loših stvari po mene i saigrače. Bio sam povrijeđen, ali povreda rebra nije nešto što će me zaustaviti da ne igram. Bio sam spreman da igram protiv Liona, ali su odložili moj povratak. Razumijem strah jer sam bio povrijeđen posljednje dvije godine. Poštujem odluku, ali ne može tako”, poručio je Nejmar.

Brazilac je bio strijelac gola na Signal Iduna parku, a malo je nedostajalo da dva puta zatrese mrežu rivala. Desetak minuta prije kraja meča pogodio je stativu.

Revanš u Parizu na rasporedu je 11. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve