Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Našli zamjenu za Silvu u Noriču: Siti zainteresovan za Emija Buendiju

Emi Buendija bi mogao da bude zaista savršena zamjena za Davida Silvu, prenose engleski mediji. Argentinac je u dresu Noriča ove sezone u elitnom rangu pokazao zavidan kvalitet, upisao je sedam asistencija u debi sezoni u Premijer ligi, imao je čak 70 dodavanja za šuteve

David Silva igra svoju 10. sezonu u dresu Mančester sitija, ujedno i posljednju na “Etihadu”, ističe mu ugovor sa klubom i već je najavio da saradnju neće produžavati.

Buendija, Foto: Justarsenal.com

I dok se spekuliše gdje bi iskusni vezista mogao da nastavi karijeru, pominju se Inter Majami i Real Betis, pitanje je i kako će “Građani” nadomjestiti njegov odlazak.

Očekuje se da njegovo mjesto u ekipi preuzme Fil Foden, kojeg je Pep Gvardiola bezbroj puta hvalio i isticao da je najtalentovaniji fudbaler sa kojim je sarađivao.

Ipak, rotacija će odlaskom Silve svakako biti skraćena, pa je jasno da će “Građani” morati da angažuju i jedno pojačanje za vezni red.

Naime, Emi Buendija bi mogao da bude zaista savršena zamjena za Davida Silvu, prenose engleski mediji.

Argentinac je u dresu Noriča ove sezone u elitnom rangu pokazao zavidan kvalitet, upisao je sedam asistencija u debi sezoni u Premijer ligi, imao je čak 70 dodavanja za šuteve.

Čini se da bi Emi Buendija mogao da bude itekako pristupačan, posebno ako Norič ispadne u niži rang, a na dobrom su putu da se vrate u Čempionšip.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve