Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo: Nezaslužen poraz od Liverpula nas je poremetio

Murinjo ne misli da je njegova ekipa izgubila šansu da se bori za titulu

Prije nekoliko kola, Totenhem je bio lider u Premijer ligi. Međutim, samo dva osvojena boda u posljednja četiri meča, učinili su da su „Pjevci“ pali tek na sedmo mesto sa sedam bodova minusa u odnosu na vodeći Liverpul.

Trener Žoze Murinja smatra da je upravo poraz od Liverpula 2:1, kada su primili gol u posljednjem minutu, psihološki loše uticao na njegovu ekipu.

„Iskreno bila je to utakmica u kojoj smo bili blizu pobjede. Ni u jednom trenutku nije izgledalo da ćemo da izgubimo. Taj poraz nismo zaslužili. Od tog meča je pao nivo naše igre i došli su slabiji rezultati. Fudbal nije samo fizička, već i psihološka igra“, rekao je portugalski stručnjak.

Međutim, Murinjo ne misli da je njegova ekipa izgubila šansu da se bori za titulu.

„Ako pogledate sve timove, sa izuzetkom Aston Vile, koja je veoma stabilna, ostali su skloni kiksevima. Mančester junajted je eliminisan iz Lige šampiona. Liverpul je u dva poslednja meča remizirao, Čelsi je izgubio tri meča na gostovanjima. Stvari opet veoma brzo mogu da se okrenu u našu korist. Da li će biti tako, to naravno najviše od nas zavisi“, izjavio je Murinjo.

Totenhem će u subotu od 13.30 časova u 17. kolu Premijer lige ugostiti Lids uz direktan prenos na Sport klubu 1.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve