Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mornar sjutra protiv Cedevita Olimpije

U veoma delikatnom trenutku za Mornar u Bar dolazi Cedevita Olimpija koja je kandidat za jedno od prva četiri mjesta na kraju sezone.

Košarkaši Mornara igraju jednu od najgorih sezona u istoriji od kad su članovi regionalne elite tako da nakon 10 koola imaju samo jednu pobjedu i devet poraza uz ubjedljivo najslabiju koš razliku (-197).

U proteklih deset utakmica košarkaši Mornara rivalima su uglavnom služili za popravljanje utiska i koš razlike, tako da je u posljendje vrijeme došlo do značajnih izmjena u sastavu tima.

U veoma delikatnom trenutku za Mornar u bar dolazi Cedevita Olimpija koja je kandidat za jedno od prva četiri mjesta na kraju sezone.

“Cedevita Olimpija je tim za poštovanje, ima vrhunske igrače i dolazi nakon dva poraza. Biće sigurno dodatno motivisana zbog toga, a mi smo u situaciji da imamo novi tim. Povukli smo dosta riskantan potez dovođenjem velikog broja igrača, ali sa onim što smo imali nismo mogli da ispunimo planirano”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mornar je za sada ostvario samo jednu pobjedu,a godinama je standardni član ABA lige koji se najčešće borio za plasman u gornjem dijelu tabele.

“I za mene kao trenera je sada dosta nepoznanica – vidjećemo kako ćemo izgledati, kako će sve da funkcioniše na terenu. Neće biti lako, vremena je malo da bi se svi igrači uklopili, ali na treninzima je pozitivna energija i to mi daje nadu. Sada mi je prijatnije jer imamo veći izbor igrača i više mogućnosti za razne taktičke varijante. Nadam se da ćemo već protiv Cedevite prenijeti energiju s treninga na meč. Nema više povratka – moramo da se tražimo u “sprintu”, ali je evidentno da smo s pojačanjima dobili na kvalitetu u svakom pogledu”, zaključio je Pavićević.

Utakmica Mornar – Cedevita Olimpija igra se sjuta u Baru, u dvorani “Topolica” sa početkom u 17 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve