Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

Mornar protiv FMP-a u borbi za opstanak; Pavićević: Sve stalo u jednu utakmicu

Utakmica u dvorani "Topolica" počinje u 19 sati.

Košarkaši Mornara dočekaće u Baru ekipu FMP-a u pretposljednjem, 21. kolu regionalne ABA lige.

Foto: Mornar Media pro

Najvažnija utakmica za Barane u čitavoj sezoni jer je meč sa ekipom iz Železnika ujedno i okršaj za opstanak u jadranskom takmičenju.

Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je i prije početka sezone očekivao da će se njegova ekipa boriti za opstanak.

“Čitava sezona staje u jednu utakmicu protiv FMP-a. Da nam je neko rekao prije početka lige da ćemo doći u situaciju da nam od jedne utakmice pred našim navijačima zavisi opstanak… Ne znam… Pristao bih, jer sam rekao da ćemo se ove sezone boriti za opstanak. Poslije svih uspona i padova ove godine, ipak držimo situaciju u svojim rukama, što je najbitnije. U principu, volim takve utakmice i mislim da smo svi svjesni u klubu, prije svih igrači, šta nam znači duel sa FMP-om. Naši će igrači biti pod pritiskom i takve utakmice nisu lake za igranje, ali mi nemamo mogućnosti da razmišljamo o bilo čemu drugom osim o pobjedi”, rekao je Pavićević.

Igrač barske ekipe Strahinja Mićović očekuje pobjedu protiv tima koji će, kako on kaže, oslabljen doći u Bar.

“Nikako ne smijemo potcijeniti goste, iako dolaze u oslabljenom sastavu, bez nekoliko vodećih igrača. To je zaista naša najbitnija utakmica u ovoj sezoni. Možda nijesmo trebali da dopustimo da dođe do toga da nam čitava sezona staje u jednu utakmicu, ali šta je – tu je. Dobro smo se spremili, dobro smo trenirali, igramo na domaćem terenu, pred našom sjajnom publikom, tako da očekujem da ćemo savladati FMP i slaviti”, kazao ej Mićović.

Utakmica u dvorani “Topolica” počinje u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve