Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mirko Marić: Vratilo nam se za promašaje u prethodnim mečevima

Izabranice selektora Mirka Marića napravile su veliki korak ka osvajanju drugog mjesta u grupi, a time i plasmanu u viši rang takmičenja u Ligi nacija.

Crnogorske fudbalerke ostvarile su danas naubjedljiviju pobjedu u istoriji, pošto su Farska Ostrva savladana  sa 9:0 i na taj način pokazale da im je mjesto u višem rangu takmičenja.

Izabranice selektora Mirka Marića napravile su veliki korak ka osvajanju drugog mjesta u grupi, a time i plasmanu u viši rang takmičenja u Ligi nacija.

Već nakon 10 minuta meča protiv Farskih Ostrva bilo je jasno da će pobjeda biti ubjedljiva i da će malobrojni gledaoci prisustvovati reviji lijepih poteza i golova naše selekcije.

Zbog toga nije loše ponoviti strijelce u istorijskom mneču žeenske fudbalske reprezentacije Crne Gore: 1:0. Slađana Bulatović 8, 2:0. Armisa Kuč 9, 3:0. Armisa Kuč 18, 4:0. Viljemuz Dal Kristijansen (ag) 55, 5:0. Slađana Bulatović 63, 6:0. Jasna Đoković 67, 7:0. Jelena Vujadinović 73, 8:0. Jelena Vujadinović 85, 9:0. Jasna Đoković 90.+3

“Djevojke su odigrale veoma dobar meč. Mislim da nam se vratilo ono što smo promašivali u nekim prethodnim utakmicama. Jako je lijepo kad igrate ovako i postignete toliko golova. Ali, moramo što prije da se spustimo na zemlju. Da možda malo slavimo, a onda da se okrenemo pripremi duela sa Kiprom. Posao stručnog štaba je da se što bolje spremimo za tu utakmicu kako bismo odigrali na sličan način kao protiv Farskih Ostrva”, istakao je Marić.

Utakmica protiv Kipra igra se u utorak u Podgorici na “DG areni”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve