Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milutin Osmajić interesantan Partizanu

Nakon neočekivane prodaje i odlaska Rikarda Gomeša, Partizan riješenje za poziciju napadača vidi i crnogorskom reprezentativcu.

Milutin Osmajić, trebalo bi da bude novi vvođa napada Partizana, pišu srpski mediji i “spasonosno” riješenje uprave kluba koja godinama radi na uništavanju crno-bijelih.

Kadiz Osmajiću nikada nije pružio pravu šansu, na pozajmicama u Bandirmi i posebno portugalskoj Vizeli je pokazao potencijal, pa ne bi bilo čudno da Osmajić i naredne sezone zaigra negdje van Andaluzije.

Jedan od klubova koji su izrazili želju da dovedu crnogorskog fudbalera je beogradski Partizan, piše “Mozzartsport”.

Navodno, u klubu iz Humske u našem reprezentativcu vide idealnog nasljednika Rikarda Gomeša koji je ovog ljeta napustio Partizan.

Nakon neočekivane prodaje i odlaska Rikarda Gomeša, Partizan riješenje za poziciju napadača vidi i crnogorskom reprezentativcu.

Isti medij navodi da mladom fudbaleru iz Nikšića narednog ljeta ističe ugovor i da bi Kadiz mogao da ga pusti.

“Pitanje je, doduše, koliko bi tražio za obeštećenje. Tu je i činjenica da o karijeri 23-godišnjeg centarfora brine Igor Gluščević, ranije u bliskim odnosima sa čelnicima Partizana, zaslužan za više realizovanih poslova u klubovima iz Srbije. Uz sve to, Osmajiću je potrebna promjena sredine, a treneru Igoru Duljaju centralni napadač”, piše “Mozzartsport”.

Tokom prethodne sezone na pozajmici u Vizelu Osmajić je odigrao 31 meč u domaćem šampionatu, a postigao je osam golova i imao jednu asistenciju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve