Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Milorad Vučelić podnio ostavku, ali to nije dovoljno

Odlazak Vučelića nije dovoljan, pošto navijači Partizana isto očekuju od Miloša Vazure i ostalih SNS sluga u klubu koji izvršavaju zadatke koje pred njih postavlja predsjednik svega i svačega u Srbiji.

Dosadašnji predsjednik FK Partizan Milorad Vučelić podnio je ostavku i neće više biti na funkciji u klubu kojeg je svojim štetnim radom doveo do ruba ambisa.

Vučelić deceniju u Partizanu čini štetu klubu po nalogu svog mentora i prijatelja Aleksandra Vučića, tako da je klub iz Humske doveden u situaciju da bude na vjetrometini i ostavljen na milost i nemilost Vučića, što je bio i osnovni cilj predsjednika svega i svačega u Srbiji.

Odlazak Vučelića nije dovoljan, pošto navijači Partizana isto očekuju od Miloša Vazure i ostalih SNS sluga u klubu koji izvršavaju zadatke koje pred njih postavlja predsjednik svega i svačega u Srbiji.

Po nalogu Vučića Vučelić i družina su smjenili Savu Miloševića, a potom na trenersku klupu doveli posljednja četiri trenera – Aleksandra Stanojevića, Stanka Stolicu, Gordana Petrića i na kraju Igora Duljaja, koji su činili sve da odmognu timu, a ne da ga dovedu do pobjeda.

Navijači Partizana sigurno neće stati u svojim zahtjevima i neće se smiriti sve dok kompletna uprava, ali i Duljaj, ne podnesu ostavke i u klub se vrate ljudi koji vole Partizan više od SNS i poltronstva Vučiću.

Navijači moraju, kako znaju, spriječiti i da na čelo kluba dođe još jedan Vučićev pion, aktuelni predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović, ili još gore Dragan Palibrk advokat predsjednika svega i svačega u Srbiji.

Partizan je kroz istoriju ugolavnom bio, bez obzira na ime, opozicija, dok je mezimče svih vlasti u Srbiji bila Crvena zvezda koja je i sada na jaslama države i ispija krv vlastitom naroodu trošenjem u neograničenim količinama državnog novca.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeljko
30.08.2023-21:43 21:43

Ma kakva uprava,svaka ce nam biti ista i gora nego ova.Hoce sutra Ostojini da blokiraju grad zbog uprave,SMESNO.
TREBA DA SE ODE DO PREDSEDNISTVA I TAMO NAPRAVITI HAOS ,DOK NAS NE OSTAVI NA MIRU.
Namestio nam je dve svoje struje.Ostoja je jos gori.
Tek kada se izvrsi pritisak na Vucica docice neko nezavisan od Sns-a..
Do tada,mrka kapa.