Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mihailović: Probili smo led, očekujem više samopouzdanja protiv Egipta

Bek crnogorske reprezentacije, i odskoro novi igrač Budućnosti, Vladimir Mihailović kazao je da se nakon pobjede protiv Meksika lakše diše.

Bek crnogorske reprezentacije, i odskoro novi igrač Budućnosti, Vladimir Mihailović kazao je da se nakon pobjede protiv Meksika lakše diše.

“Definitinvo je lakše, odradili smo taj prvi korak. Na nama je sjutra da odigramo jedna kvalitetan meč i samim tim se plasiramo u sljedeću fazu”.

Sad kada je prva prepreka uspješno pređena, naš reprezentativac smatra da će protiv Egipta biti još više samopouzdanja.

“Mislim da će biti lakše, bili smo malo u grču, probili smo led. Očekujem sad još bolju reakciju sa više samopoouzdanja i u boljem ritmu da odigramo meč protiv Egipta i da slavimo”.

Egipćane ipak ne bi trebalo podcijeniti. Imali su protiv Litvanije dionice gdje su bili ravnopravni protivnik.

“Svaka ekipa koja se nađe na svjetskom prvenstvu ima kvalitet. Moramo pristupiti maksimalno. Imali smo trening pripreme za njih imaćemo i video sastanak i siguran sam da čemo znati sve o njima i da čemo imati plan kako da ih napadnemo”.

Igranje na Filipinima je nešto sasvim drugačije nego sve do sad (sjetimo se samo praznih tribina dvorane u Tbilisiju prošle godine na Euru)

“Lijepo iskustvo, uslovi su fenomenalni, kako hala tako i sve. Bilo je izuzetno lijepo igrati u takvoj atmosferi. Sala ispunjena, što je sjajno i nije tako često na ovim prvenstvima”, kazao je Mihailović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve