Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi ne pristaje na manju platu, sve izvjesniji odlazak iz Pariza

Dok neki tvrde da je problem novac i da Mesi hoće da zadrži platu od 40 miliona eura, drugi pišu da Argentinac samo želi da bude dio ekipe koja može da bude kompetitivna u Evropi, odnosno Ligi šampiona

Lionel Mesi je sve dalje od produžetka saradnje sa Pari Sen Žermenom!

Priču je započeo ponovo Đerar Romero, cio svijet mu se smijao, a dvije neđelje kasnije i svi ostali mediji pišu isto – Mesi se koleba i nije uvjeren da je PSŽ pravi projekat za njega.

Sada se uključio i L'Ekip, koji je sve vrijeme tvrdio da Mesi sigurno ostaje, a sada su i oni promijenili ploču. Ovaj list piše da je Mesijev otac Horhe obavio novi sastanak sa upravom, te da Argentinac nije zadovoljan.

Dok neki tvrde da je problem novac i da Mesi hoće da zadrži platu od 40 miliona eura, drugi pišu da Argentinac samo želi da bude dio ekipe koja može da bude kompetitivna u Evropi, odnosno Ligi šampiona.

Fabricio Romano, nasuprot tvrdnjama L'ekipa, ističe da Mesijev prioritet nije MLS i Inter Majami, već ostanak u Evropi.

Iako se ranije pominjao povratak u Barsu, za sada, o toga nema ništa niti se u posljednjoj turi glasina pojavilo nešto o tome.

Mesijev otac je navodno poručio da će nove pregovore voditi poslije revanša sa Bajernom u Ligi šampiona, znači poslije 8. marta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve