Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi: Da nisam osvojio Mundijal, napustio bih reprezentaciju

Poslije dvije sezone u Pari Sen Žermenu, Mesi je nedavno potpisao za Inter iz Majamija. Argentinac će u nedjelju biti i zvanično predstavljen kao najveće pojačanje kluba u vlasništvu Dejvida Bekama

Lionel Mesi je u intervjuu za argentinsku TV Publiku otkrio da je razmišljao o povlačenju iz nacionalnog tima da nije prošle godine osvojio Svjetsko prvenstvo.

“Gaučosi” su u nevjerovatnom finalu ispustili dva gola prednosti protiv Francuske, ali su bolje izvodili jedanaesterce, pa je zlatna boginja konačno završila u rukama po mnogima najboljeg fudbalera u istoriji.

Mesi je bio lider Argentine na šampionatu u Kataru i na kraju je nagrađen za najboljeg fudbalera Mundijala.

“Uživao sam u svakom trenutku tokom Svjetskog prvenstva, kao nikad prije. Dijelom i zbog toga što sam mislio da je to moj posljednji Mundijal. Iskren da budem, da nismo postali prvaci svijeta, ne bih više igrao za reprezentaciju. Međutim, sada kada smo to uspjeli da uradimo, ne mogu da napustim nacionalni tim. Moram da uživam u ovome. Uživao sam iskreno i tokom Svjetskog prvenstva jer sam imao mir i ogromno povjerenje u našu ekipu”, rekao je Mesi.

Poslije dvije sezone u Pari Sen Žermenu, Mesi je nedavno potpisao za Inter iz Majamija. Argentinac će u nedjelju biti i zvanično predstavljen kao najveće pojačanje kluba u vlasništvu Dejvida Bekama.

“Srećan sam zbog odluke koju sam donio. Osjećam da sam spreman i željan da se suočim sa novim izazovom u karijeri. To što ću igrati u Americi, neće promijeniti moj mentalitet. Pokušaću da dam sve od sebe za novi klub i nastavim da igram na najvišem nivou”, dodao je Mesi.

Mesi je u fenomenalnoj karijeri prije Pari Sen Žermena dugo igrao za Barselonu sa kojom je osvojio praktično sve vrijedno u svijetu fudbala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve