Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape: Do početka Evropskog prvenstva znaću gdje ću igrati

Mbape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka. On je ove sezone za klub iz Pariza odigrao 31 meč u svim takmičenjima i postigao je 32 gola.

Francuski fudbaler Kilijan Mbape izjavio je na konferenciji za medije pred prijateljski meč sa Njemačkom, da će znati gdje će igrati naredne sezone do početka Evropskog prvenstva.

Mbape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka. On je ove sezone za klub iz Pariza odigrao 31 meč u svim takmičenjima i postigao je 32 gola. Francuski reprezentativac ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone i više puta je odbio da produži saradnju, jer je navodno dogovorio prelazak u Real na kraju sezone.

“Znaću do početka Evropskog prvenstva gde ću igrati. Biću fokusiran na Evropsko prvenstvo kada dođe vrijeme za to. Sada sam koncentrisan na ono što nas čeka, a to je Njemačka. Za mene to sada nije tema razmišljanja. Fokusiran sam na to kako da postignem het-trik, više mi to znači nego razmišljanje da li ću ostati ili ne. Svi u reprezentaciji smo razmišljamo o tome šta nas čeka”, istakao je Mbape.

Mbape je istakao da je zadovoljan nivoom forme.

“Osjećam se dobro, nisam umoran. Imam dosta vremena ispred mene do prvenstva Evrope. Ne gledam tako daleko, spreman sam da se prilagodim bilo kojoj situaciji”.

Njegova želja bila je i da zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu.

“Ne znam ništa o tome, a i ne zavisi samo od mene. Nismo razgovarali ni sa kim iz PSŽ-a o tome”, poručio je Mbape.

Upitan je i kako se nosi sa svim što se dešava oko njega u posljednje vrijeme na Parku prinčeva.

“Sve što se dešava? Imam pitanje, ako ste gledali moje posljednje mečeve, da li ste vidjeli da je neko uznemiren? Ne zanima me šta se dešava van terena”, zaključio je Mbape.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve