Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mančester siti: Nakon Gundogana odlazi i Marez

Podsjetimo, u klub je stigao Mateo Kovačić, izgubili su bitku za Rajsa, a ciljaju naravno Joška Gvardiola iz Lajpciga koji bi trebalo da postane najskuplji štoper svih vremena

Gundogan je prošlost, ali tu nije kraj prodajama u Mančester Sitiju.

Sljedeći je Rijad Marez. Naime, on je blizu odlaska u Saudi Arabiju u pitanju je Al-Ahli, najveći tamošnji klub koji je već doveo Mendija iz Čelsija i Bobija Firmina, i u kome već igra Marezov saigrač iz reprezentacije Alžira, Rijad Budeboz. Arapi su poslali delegaciju u Englesku, uslovi Mareza nisu problem, ostali su detalji sa Sitijem, ali očigledno da se Pep složio sa odlaskom.

Ali, ko još može da ide?

Laport koji je izgubio mjesto u timu i koji gleda ka kontinentu, pominje se Juventus, ali Baskijac je papren, ima ogromnu platu od oko sedam miliona evra neto po sezoni.

Vidjećemo da li ima još zainteresovanih klubova, a nije ni tajna da Bajern želi Kajla Vokera. Njemu je rečeno da se odluči, kako bi klub ima vremena da nađe zamjenu, iskusni engleski reprezentativac je izgubio mjesto u timu u finišu sezone. Doduše, teško da će njemački šampion platiti 60 miliona za igrača koji ima 32 godine.

Bernardo Silva ne odustaje, ali teško da Barsa sebi može da ga priušti. I Portugalca su obavijestili da ima vremena desetak dana da donese ponudu inače neće dobiti zeleno svijetlo za odlazak. Jednostavno, prvak Evrope želi dovoljno vremena da pred start lige polovinom avgusta nađe kcalitetne zamjene.

Podsjetimo, u klub je stigao Mateo Kovačić, izgubili su bitku za Rajsa, a ciljaju naravno Joška Gvardiola iz Lajpciga koji bi trebalo da postane najskuplji štoper svih vremena.

Da li je to dovojno?

Pep smatra da ima igrače da pokrije odlazak Mareza, da će Kovačić uspjeti da zakrpi rupu nastalu transferom Gundogana. Gvardiol bi trebalo da zauzme mjesto Laporta, jedino je problem Bernardo Silva, ali zaista je teško vidjeti gdje bi mogao da završi, izuzev u Saudijskoj Arabii što navodno ne želi. Kako smo rekli, Barsa nema novca, Real nije zainteresovan, ni priča oko PSŽ nije realna, a ne postoji nikakva šansa da ga kupi neki od rivalskih timova u PL.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve