Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Lovćen pravi ozbiljan tim

Prije Perišića, u Lovćen su stigli Luka Vujović, Filip Borozan, Vuk Lakićević i Mirko Radović, kao i trener Pero Milošević.

Na Cetinju se pravi ozbiljan rukometni tim, pošto je Lovćen angažovao već peto pojačanje za narednu sezonu, anovi igrač je desni bek Ivan Perišić, saopšteno je danas iz redova višestrukog šampiona.

Prije Perišića, u Lovćen su stigli Luka Vujović, Filip Borozan, Vuk Lakićević i Mirko Radović, kao i trener Pero Milošević.

“Poslije tačno deset godina poklopili su se ponovo, planovi, želje i ambicije popularnog Krofne i Lovćena i dogovor je, kao i u slučaju Pera Miloševića i Mirka Radovića, veoma brzo postignut. Povratak i Ivana Perišića u Lovćen, dodatna je potvrda snažnog opredjeljenja Prijestonice Cetinje, kao osnivača kluba i rukovodstva kluba, da pokušaju da urade sve što je u njihovoj moći da Lovćen, sa svojim Cetinjanima, kako iskusnim, tako i mlađim, kao i mlađim igračima iz ostalih crnogorskih gradova, ponovo zauzme mjesto koje mu pripada, prije svega, na regionalnoj mapi, a zašto ne u budućnosti i na mapi Evrope”, saopšteno je iz Lovćena.

 

Perišić je dijete Lovćena i nekadašnji crnogorski reprezentativac. Igrao je u Mađarskoj, gdje je u dresu Cegleda, Dabasa i Budakalasa postigao ukupno preko 1000 pogodaka.

Posljednju sezonu je proveo u kuvajtskom Al Jarmuku, gdje je bio jedan od najboljih igrača.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve