Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Luka Đorđević i zvanično igrač Lokomotive

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

12.08.2019

17:13 Crnogorski reprezentativac Luka Đorđević od danas je i zvanično član moskovske Lokomotive.

Luka Đorđević

Ruski vicešampion nije naveo detalje ugovora, a tamošnji mediji spekulišu da je doskorašnji član Zenita dogovorio petogodišnju saradnju sa novim klubom.

“Drago mi je što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Lokomotiva. Važno mi je što su pokazali veliku želju da me dovedu, što imaju povjerenja u mene. To me dodatno motiviše”, rekao je Đorđević za sajt Lokomotive.

On je zadužio dres sa brojem 22.

“Luka je svestran napadač koji će donijeti svježinu i nepredvidivost u ofanzivnom dijelu tima. Sigurni smo da je Đorđević pravi izbor za naš klub i polažemo velike nade u njega”, rekao je generalni direktor Lokosa Vasili Kiknadze.

Đorđević je tako poslije sedam godina završio misiju u Zenitu, za koji je odigrao tek 30 utakmica.

15:22 Napadač Atletik Bilbaa Injaki Vilijams produžio je ugovor sa tim klubom do 2028. godine.

Injaki Vilijams

Golgeter Baskijaca bio je na meti Mančester junajteda tokom ovog prelaznog roka, ali je ipak prihvatio poboljšanu ponudu Bilbaa za ostanak na San Mamesu.

Atletik je odlučio da u ugovor stavi otkupnu klauzulu u iznosu od 135 miliona eura.

Vilijams je minule sezone dao 15 golova, a za Baskijce je ukupno odigrao 204 meča, upisavši 49 pogodaka i 27 asistencija.

10:55 Inter je uzeo još jedno pojačanje iz Mančeter junejteda. Nakon Romelua Lukakua u klub iz Milana stići će bek Mateo Darmjan.

Darmjan, Foto: Goal.com

Ipak, to će se dogoditi tek narednog ljeta kada Darmjanu bude istekao ugovor sa Junajtedom.

U prošloj sezoni Mateo Darmijan odigrao je svega sedam utakmica za Mančester Junajted. A kako ni ove neće biti u prvom planu kod Ole Gunara Solskjera, odluka da napusti Old Traford nije neočekivana. Darmijan je više puta odbijao da produži ugovor…

07:49 Legendarni Francuz Frank Riberi na kraju sezone je napustio Bajern iz Minehna i od tada je bez kluba.

Foto: Straitstimes.com

Povezuje se 36-godišnji krilni napadač sa mnogobrojim klubovima. Spominjali su se timovi iz MLS-a, Saudijske Arabije, Rusije, a u igru se uključila i Fiorentina.

Član italijanske Serie A je, prema tvrdnjama Đanluke Di Marcija, ozbiljan u namjeru da dovede Riberija i to će pokušati da učine u narednim danima.

Riberi je tokom karijere u Minhenu odigrao 425 utakmica i ostvario je učinak od 124 gola i 182 asistencije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve