Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Veteran Nakamura potpisao ugovor u 42. godini, Siti otima pojačanje Junajteda

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXXIX DAN (11.07.2019)

15:55 Japanski internacionalac Šunsuke Nakamura ne želi da završi karijeru, iako je u poznim fudbalskim godinama. 41-godišnji fudbaler potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Jokohamom.

Foto: Cdm.me

Ljubitelji fudbala u Evropi upoznali su ga u vrijeme kada je igrao za Ređinu, Seltik i Espanjol.

U domovinu se vratio prije devet godine, a u prvih šest sezona nastupao je za Jokohamu.

Potom se preselio u Ivatu, da bi se sada vratio u Jokohamu.

Ima i 98 nastupa za najbolju reprezentaciju Japana.

14:35 Bruno Fernandeš velika je želja Mančester junajteda, ali se u borbu za njegov potpis uključio i gradski rival Siti. Menadžer “građana” Pep Gvardiola oduševljen je partijama fudbalera Sportinga, kojeg bi rado vidio na “Etihadu” već ovog ljeta.

Foto: Skysports.com

Fernandeš bi se po stilu igre vjerovatno dobro uklopio u sistem koji forsira katalonski stručnjak.

Navodno je već uspostavljen prvi kontakt, a portugalskom reprezentativcu je odluka koji će mančesterski klub da izabere.

Novca dovoljno imaju i jedni i drugi…

13:51 Đanluka di Marcio danas je prenio vijest da je Mančester junajted ponovo zainteresovan za Nikolu Milenkovića.

Foto: Violanation.com

Prema Di Marciovim tvrdnjama, Mančester junajted je već bio u kontaktu sa Fiorentinom o Milenkoviću koji je pod ugovorom do 2022. godine.

On tvrdi da je Junajted u ponedjeljak pokazao interesovanje i ponudio 40 miliona eura, ali da se u odnosu na januar malo toga promijenilo u stavu italijanskog kluba i da Fiorentina i dalje za Milenkovića želi 50 miliona eura.

Da li je Junajted dovoljno zainteresovan za srpskog reprezentativca pa samim tim spreman i da doda traženih 10 miliona eura, ostaje da vidimo.

12:24 Sve je izvjesnije da bi Dijego Košta mogao da napusti Madrid. Naime, uprava Atletika mu nije oprostila suspenziju i ponašanje tokom meča sa Barselonom, a istini za volju, Brazilac nije mnogo ni pokazao po povratku u klub.

Kosta u dresu Atletika, Foto: Marca.com

Navodno, Košta ima dvije ponude. Prva je od Evertona, oni su spremni da plate tridesetak miliona za Brazilca koji bi se vratio u PL. Pregovarali su sa Juventusom oko mlađanog Keana, ali Juve traži da se u ugovor ugradi klauzula o otkupu.

Takođe, juče je stigla informacija da bi Vulverhempton mogao da otkupi Koštu, što je odmah dovedeno u vezu sa Mendešom, ali iako su kladionice odmah reagovale i spustile kvotu na transfer Brazilca, do sada nema potvrde o ponudi.

Simeone pristaje da Košta ode, ako klub angažuje zamjenu, on je prije desetak dana razgovarao sa zemljakom Iguainom za koga nema mjesta u Juventusu. Atletiko bi mogao da pozajmi “Pipitu” i na taj način dobije još jednog iskusnog igrača u ofanzivi.

9:31 Jedan od junaka Liverpulovog trijumfa u Ligi šampiona Divok Origi, potpisao je novi ugovor sa klubom sa “Enfild rouda”.

Foto: Cdm.me

Iz tabora “redsa” nije potvrđeno trajanje novog ugovora, a mediji na Ostrvu prenose da je dogovorio saradnju do 2023. godine.

“Mislim da će sljedeća sezona biti posebna i da ću znati da iskoristim šansu. Srećan sam zbog potpisa novog ugovora jer sam od prvog dana uživao u ovom klubu. Postao sam čovjek u Liverpulu i znao sam da ćemo nastaviti saradnju. Liverpul je poseban klub”, rekao je Origi.

Origi je stigao 2014. godine na “Enfild roud”, a jednu sezonu proveo je na pozajmici u Lilu

Dao je 28 golova u 98 mečeva za Liverpul, a naročito se pamte njegovi pogotci ove sezone u polufinalu Lige šampiona protiv Barselone, kao i gol u velikom finalu sa Totenhemom.

https://twitter.com/LFC/status/1148999980134346753

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve