Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Inter hoće Sergeja, Riberi zvanično u Fiorentini

Lemina od 2017. godine nastupa za Sautempton, a mediji u Francuskoj da je dogovorio sve detalje ugovora sa Monakom i da je do potpisa preostalo još samo da padne dogovor između klubova

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

21.08.2019

17:23 Bivši francuski reprezentativac Frank Riberi i zvanično je promovisan u novog fudbalera Fiorentine.

Riberi, Foto: Cdm.me

Poslije 12 godina igranja za minhenski Bajern i osvojenih čak devet titula prvaka Njemačke (po čemu je jedinstven), 36-godišnji Riberi će ubuduće uvesaljavati ljubitelje fudbala na Apeninskom poluostrvu.

Riberi je potpisao dvogodišnji ugovor, a prema informacijama italijanskih medija dobijaće dva i po miliona eura po sezoni.

Fiorentina je, nesumnjivo, dobila veliko pojačanje, a trener Vinćenco Montela igrača koji će mu riješiti jednu od deficitarnih pozicija u timu, kakav je krilni napadač.

15:31 Alžirski napadač Islam Slimani novo je pojačanje Monaka. Iskusni fudbaler je u redove kluba iz Kneževine stigao kao pozajmljeni igrač Lestera.

Slimani, Foto: Cdm.me

Imaće zadatak da pomogne Monaku u realizaciji, pošto je tim sa stadiona Luj II otvorio šampionat Francuske sa dva ubjedljiva poraza i gol razlikom 0:6.

Slimani je 2017. godine stigao u Lester, ali se na King Paueru nije naigrao – uslijedile su pozajmice u Njukasl, a zatm u Fenerbahče.

Sada će sarađivati sa našim reprezentativcem Stevanom Jovetićem koji se oporavlja od teške povrede koljena.

11:44 Mančester junajted je ljetos važio kao glavni favorit za dovođenje srpskog fudbalera Sergeja Milinković Savića, ali do tog transfera nije došlo.

Sergej, Foto: SS Lazio

Prema pisanjima Libera, Sergej se nalazi na meti Intera koji je spreman da ponudi 15 miliona eura na ime pozajmice Laciju.

U čitavu priču bi bila uključena i otkupna klauzula vredna 60 miliona eura na kraju sezone ukoliko “neroazuri” budu željeli da otkupe reprezentativca Srbije.

07:40 Monako u finišu prelaznog roka pokušava da osnaži igrački kadar kako bi bio što spremniji za izazove u Ligi 1.

Foto: Twitter

Dres francuskog tima bi u narednim danima mogao da obuče 25-godišnji gabonski fudbaler Mario Lemina.

Lemina od 2017. godine nastupa za Sautempton, a mediji u Francuskoj da je dogovorio sve detalje ugovora sa Monakom i da je do potpisa preostalo još samo da padne dogovor između klubova.

Za Leminu će, ukoliko se transfer realizuje, to ujedno biti i povratak u Francusku u kojoj je započeo karijeru. Podsjetimo, sve je počelo u Lorienu iz kojeg je potom prešao u Marsej, a prije nego što je došao u Englesku još je imao priliku da nastupa za Juventus.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve