Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Barsina ofanziva na Nejmara, Perišić predstavljen u Minhenu

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

13.08.2019

15:48 Hrvatski fudbaler Ivan Perišić od danas je novi član Bajerna iz Minhena. On je u Bajern došao iz Intera na jednogodišnju pozajmica sa opcijom otkupa po kraju juna 2020. godine.

Ivan Perišić, foto Tviter

“Ivan će nam pomoći sa svojim višegodišnjim iskustvom nastupa na najvišem internacionalnom nivou. Tehnički je snažan i fleksibilan u ofanzivi. Siguran sam da će se Ivan uklopiti brzo pošto već poznaje Bundesligu a i našeg trenera”, izjavio je Hasan Salihamidžić koji vrši funkciju sportskog direktora kluba iz Minhena.

11:12 Predstavnici fudbalskog kluba Barselona krenuli su put Pariza kako bi izvršili posljednji pritisak na PSŽ u pokušaju da vrate Brazilca Nejmara.

Foto: BarcaBlaugranes

Nije tajna da Nejmar želi da se vrati u Barselonu, a on prethodnoh vikenda nije bio ni u protokolu za meč protiv Nima.

Takođe, francuski mediji objavili su da Nejmarovih dresova više u opšte nema u prodaji u PSŽ-ovim radnjama i da je to jasan znak da će Brazilac najvjerovatnije napustiti Park Prinčeva.

U Barseloni se nadaju da će uspjeti da dogovore transfer Nejmara i da će se on priključiti ekipi prije samog početka nove sezone.

07:44 U finišu ljetnjeg prelaznog roka Juventus bi želio da obezbijedi pojačanje, ali ne za ovu sezonu.

Eriksen, Foto: Standard.co.uk

Naime, kako navode engleski mediji, Stara dama prati situaciju oko Kristijana Eriksena kome ugovor ističe narednog ljeta, a Juventus već u januaru može početi pregovore s njim oko dolaska u Italiju.

27-godišnji Danac se prije nekoliko mjeseci povezivao sa Real Madridom, ali je transfer propao jer je Totenhem tražio preveliku odštetu.

Sada su velike šanse da bi Danac mogao narednog ljeta napustiti Sparse kao slobodan igrač i odabrati svoju narednu destinaciju, a torinski klub spremno čeka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve