Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: De Liht konačno stigao u Juventus, Tripije ide u Atletiko

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XLV DAN (17.07.2019)

18:18 Kiran Tripije je novi fudbaler Atletiko Madrida. Totenhem će za 28-godišnjeg beka dobiti oko 25 miliona eura.

Foto: Cdm.me

Spursi su ga se odrekli iako je imao ugovor na još tri godine!

Atletiko je tako nastavio rekonstrukciju nakon brojnih odlazaka ovog ljeta, a Tripije je peti igrač koji je stigao nakon Felipea iz Porta i Reana Lodija iz Atletiko Paranaensea.

Pored njih stigli su još Žoao Feliks i Markos Ljorente, a ukupno je madridski klub potrošio nešto manje od 200 miliona eura.

Veći dio je nadoknadio prodajom Antoana Grizmana Barseloni.

16:04 Belgijski vežnjak Rađa Naingolan se vratio u tim Intera i putovat će s ovom ekipom na pripreme u Kinu.

Naingolan se još uvijek nalazi na transfer listi i sve su šanse da će napustiti Inter nakon što su mu poručili da više ne računaju na njega. Ipak, nakon pobune navijača Konte ga je priključio ekipi, no čini se da to ne mijenja stvari previše.

Italijanski mediji prenose da se ovaj 31-godišnji veznjak i dalje nalazi na transfer listi i da u Interu čekaju bilo kakvu ponudu kako bi ga prodali jer je jasno da nije u planovima Kontea.

Navodno, interes za Naingolana pokazao je njegov bivši klub Kaljari i to je realna opcija za njega. Naingolan je spreman i da znatno smanji platu da bi se vratio u ovaj klub jer je svjestan da bi imao zagarantovano mjesto u prvom timu.

Takođe, bitno mu je da ostane u Italiji nakon što je njegovoj ženi Klaudiji dijagnostifikovan rak, te ponude od timova van Apenina ne dolaze u obzir.

15:06 Povratak Nejmara u Barselonu vjerovatno je završena priča. Katalonski velikan nema dovoljno novca kako bi završio transfer brazilskog fudbalera i bili bi suočeni sa sankcijama FIFA-e zbog kršenja financijskog fer pleja.

Foto: Psg.fr

Nakon što je postalo jasno kako povratak na Nou Kamp nije moguć, najveća brazilska zvijezda se okrenula drugim opcijama, te razmatra nekoliko klubova.

Španski list Mundo Deportivo tvrdi kako se Nejmar sada nudi torinskom Juventusu, ali i ovaj transfer je doslovno nemoguće završiti, jer bi tada i Juventus imao problem sa FFP-om.

Također, spreman je i da sagleda ponude drugih timova, a na listi njegovih potencijalnih kupaca su Real, Bajern i Mančester junajted.

Nejmar je 2017. godine postao najskuplji fudbaler svijeta. Barselona je za njegove usluge od PSŽ-a dobila 222 miliona eura, ali Brazilac nije zadovoljan životom u Parizu.

Konstantno ima želju za odlaskom. Svim silama je pokušavao da se vrati u Barsu, ali na kraju će očigledno morati da traži druga rješenja.

11:49 Engleski fudbalski stručnjak Stiv Brus novi je menadžer Njukasla, saopštio je danas taj premijerligaš.

Brus, Foto: Independent.ie

Brus je dogovorio saradnju do 2022. godine i na tom mjestu zamijeniće Rafaela Beniteza posle odlaska Španca u kineski Dalijen Jifan.

Upravo će u Kini bivši fudbaler Mančester Junajteda da krene sa radom u Njukaslu, gdje “svrake” čeka turneja.

Interesantno je da je Brus bio menadžer velikog i lokalnog rivala Sanderlenda, u periodu od 2009. do 2011. godine, a vodio je još Šefild Junajted i Venzdej, Hadersfild, Vigan, Kristal Palas, Birmingem, Hal i Aston Vilu.

10:34 Najtalentovaniji mladi defanzivac svijeta Matijs de Liht stigao je u Juventus i čim prođe lekarske preglede potpisaće ugovor posle transfera od 75 miliona eura iz Ajaksa.

Foto: Marca.com

Sada već bivši kapiten Ajaksa obavezaće se na petogodišnju saradnju sa “Starom damom”, uz platu od 7,5 miliona eura po sezoni i to koja bi mogla da bude viša za 4,5 miliona ukoliko se ispune određeni bonusi.

Ovog 20-godišnjeg fudbalera ispred klupskog medinskog bloka sačekao je veliki broj navijača da pozdravi njegov dolazak u Torino.

De Liht je izabrao Juventus ispred Barselone, Mančester Junajteda, minhenskog Bajerna i Pari Sen Žermena.

De Liht je tako popunio “rupu” u odbrani torinskog velikana posle odlaska Andree Barzaljija i Martina Kaseresa, a već su u godinama i Ðorđo Kjelini i Leonardo Bonući.

08:10 Legendarni fudbaler Rome Danijele de Rosi neće završiti karijeru, već će je vrlo vjerovatno nastaviti u argentinskom velikanu Boki Juniors.

De Rosi, Foto: Beinsports.com

De Rosi će potpisati ugovor sa argentinskim velikanom do početka 2020. godine, vrijedan 500.000 eura, posle čega će se posvetiti trenerskoj karijeri.

Borbeni vezista je po završetku prošle sezone napustio Romu posle tačno 18 godina i od tad je bilo najava da je time njegova karijera završena.

Ipak, 35-godišnji Italijan odlučio je da ispuni jedan od svojih snova i prije zvaničnog okončanja obuče dres Boke i zaigra na čuvenoj Bombonjeri.

Nekadašnji reprezentativac Azura za Romu je odigrao 616 mečeva, postigao 63 i asistirao kod 54 gola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve