Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

LIVE BLOG TRANSFERI: Bajern vraća Mandžukića, Bejl odbio ponudu iz Kine

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti

Za sve ljubitelje fudbala, portal Aktuelno.me ovog ljeta će pratiti najznačajnije događaje kada su u pitanju transferi igrača u najpopularnijim klubovima. Budite sa nama i saznajte gdje će se fudbalske zvijezde ovoga ljeta skrasiti.

XXXVIII DAN (10.07.2019)

17:42 Mario Mandžukić bi mogao da se vrati u Bajern Minhen. Bild donosi vijest da bi povratak Hrvata mogao da bude rješenje za drugog napadača Bajerna.

Foto: Juventus.com/en

Salihamidžić, sportski direktor, već dugo traži zamjenu Levandovskom, a čelnici su se složili da bi Mandžo mogao da bude pravi igrač za to.

Mandžukić ima još godinu ugovora sa Juventusom, ali nema dileme da će ga crno-bijeli prodati ako dobiju pravu cijenu.

On je već dvije godine igrao za Bajern iz Minhena i na 54 meča postigao je 33 gola.

15:46 Geretu Bejlu novac definitivno ne igra ključnu ulogu u izboru nove sredine. Velšanin je odbio ludu ponudu neimenovanog kluba iz Kine, koji je asu Real Madrida nudio sedmična primanja od 1.2 miliona funti.

epa07033009 Real Madrid's winger Gareth Bale in action during the UEFA Champions League Group H soccer match between Real Madrid and Juventus at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 19 September 2018. EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Bejl je uvršten na spisak igrača za put na pripreme u Kanadu, iako mu je bilo rečeno da potraži novi klub.

Nekadašnji član Totenhema je na to odgovorio da nema namjeru da ide tek tako i da će mu biti draže da sjedi na tribinama i zarađuje 17 miliona godišnje plate u naredne tri godine, koliko ima ugovor.

14:06 Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer kaže da klub nema punudu ni za jednog igrača. Mediji već danima unazad spekulišu da su pred odlaskom Pol Pogba i Romelu Lukaku, dok postoji interesovanje za Viktora Lindelofa i Nemanju Matića.

Foto: Irishtimes.com

“Ima dosta spekulacija, nagađanja oko svih naših igrača, oko dolazaka i odlazaka. Kao i u svakom prelaznom roku, to su normalne stvari. Ipak, koliko ja znam, koliko sam obaviješten, nemamo nijednu ponudu ni za jednog našeg igrača. Mi smo Mančester junajted, mi i ne moramo da prodajemo fudbalere”, rekao je Solskjer.

U tekućem prelaznom roku Mančester junajted je ostao bez Andera Erere i Antonija Valensije, kojima su istekli ugovori, dok su u klub došli Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa i Danijel Džejms iz Svonsija.

12:52 Čelnici Intera doputovaće ove sedmice u Veliku Britaniju na pregovore sa Mančester junajtedom oko dovođenja fudbalera Romelua Lukakua, prenio je danas Skaj.

Foto: Skysports.com

Inter je duže zainteresovan za Lukakua i moraće da uveća ponudu, pošto Mančester junajted traži za belgijskog napadača 75 miliona funti.

Lukaku je na kraju sezone rekao da želi da promijeni klub, ali je otišao sa ekipom na predsezonsku turneju po Australiji, Singapuru i Kini.

Njegov ugovor sa Mančester junajtedom ističe 2022.

Novi trener Intera Antonio Konte pokušao je da dovede Lukakua 2017. godine, kada je bio trener Čelsija, ali je 26-godišnji Belgijanac izabrao da pređe u Junajted, za koji je odigrao 96 utakmica i postigao 42 gola.

11:29 Transfer Matijsa de Lihta iz Ajaksa u Juventus se odužio, a Stara dama prema posljednjim informacijama želi završiti posao do kraja sedmice.

Foto: Rezultati.com

Iako je de Liht svojim sjajnim igrama u dresu Ajaksa prošle sezone privukao pažnju velikih klubova poput Barselone, PSŽ-a, Mančester Junajteda, na kraju će prema svemu sudeći završiti u Juventusu.

Prema navodima Gazzette dello Sport, Stara dama je poslala ponudu Ajaksu za de Lihta od 67 miliona eura, ali je ona odbijena jer holandski klub traži najmanje 75 miliona eura.

Ipak, novinar ovog lista, Nikolo Šira očekuje da će Juventus povećati ponudu u narednom periodu kako bi završio posao do kraja sedmice.

09:39 Iako Everton želi dovesti Malkoma, sada bi mogao dobiti konkurenta s obzirom da se sada i Arsenal želi uključiti u borbu za igrača Barselone. Unai Emeri navodno vidi Brazilca kao alternativu za Vilfrida Zahu koji je bio meta broj jedan za “topdžije” ovog ljeta.

Foto: Twitter

Arsenalova ponuda za Zahu od 40 miliona funti je ekspresno odbijena, a s obzirom da Kristal Palas želi dobiti blizu 70 miliona funti za 26-godišnjeg igrača, a Emeri mora razmotriti druge opcije.

Malkom je stoga dobra alternativa i Arsenal bi ga mogao dovesti za manje od 41 milion eura, koliko je Barselona prošlog ljeta platila Bordou za Brazilca.

Malkom je odigrao ukupno 24 utakmice prošle sezone, a u španskom prvenstvu je na samo šest utakmica krenuo od prve minute.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve