Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Liga šampiona: Spektakl u grupi B, PSŽ nastavlja meč s Bašakšehirom

Najinteresantnije biće u grupi B, jer sva četiri tima mogu dalje. Borusija Mehengladbah ima 8 poena, Šahtjor i Real po 7, Inter 5. Real će u Madridu dočekati Menhengladbah, dok je Inter domaćin Šahtjoru. Kombinacija je previše, al jedno je sigurno - ako slave pred svojim navijačima, Real i Inter igraće u osmini finala. 

Grupna faza Lige šampiona završiće se večeras mečevima šestog kola u grupama A, B, C i D.

Ilustracija

Večeras će se od 19 sati nastaviti i meč PSŽ-a i Bašakšehira koji je sinoć prekinut u Parizu. PSŽ je zahvaljujući trijumfu Lajpciga nad Junajtedom izborio osminu finala.

U grupi A o drugom učesniku nokaut fazu u direktnom duelu odlučiće Salzburg i Atletiko Madrid, Špancima odgovara i remi jer imaju dva boda prednosti. U drugom meču grupe igraće Bajern Minhen i Lokomotiva Moskva.

Najinteresantnije biće u grupi B, jer sva četiri tima mogu dalje. Borusija Mehengladbah ima 8 poena, Šahtjor i Real po 7, Inter 5. Real će u Madridu dočekati Menhengladbah, dok je Inter domaćin Šahtjoru. Kombinacija je previše, al jedno je sigurno – ako slave pred svojim navijačima, Real i Inter igraće u osmini finala.

U grupi C je sve jasno, prvoplasirani Siti dočekuje Marsej, a drugoplasirani Porto ide Olimpijakosu. Grci i Francuzi imaju po tri boda i bore se za treće mjesto i Ligu Evrope.

Na kraju, grupa D – Liverpul ide kao prvi u nokaut fazu i večeras će gostovati otpisanom Midtjlandu. Za drugo mjesto bore se Ajaks i Atalanta, Italijani u Amsterdamu stižu sa bodom prednosti. Oba meča ove grupe počeće u 18 i 55.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve