Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Lični sukob Savićevića i Kaluđerovića štetan za crnogorski fudbal

Savićević bez značajnijih rezultatskih uspjeha i dosta promašaja od referenduma vodi FSSG, dok je Kaluđerović je neuspješni fudbalski sudija, lice sakriveno iza NVO Fudbalska Crna Gora.

Sukob u crnogorskom fudbalu se nastavlja. Na jednoj strani je Dejan Savićević sa svojim istomišljenicima u FSCG, a na drugoj se iza Dragana Vujovića krije nekadašnji fudbalski sudija Jovan Kaluđerović.

Savićević bez značajnijih rezultatskih uspjeha i dosta promašaja od referenduma vodi FSSG, dok je Kaluđerović je neuspješni fudbalski sudija, lice sakriveno iza NVO Fudbalska Crna Gora.

Najnovijim saopštenjem NVO Fudbalska Crna Gora kaže da FSCG vodi nesportsku i politički obojenu kampanju protiv Dragana Vujovića, sada i formalno kandidata za predsjednika Udruženja klubova Centar.

I dok iza Savićevića stoji DPS, iza Kaluđerovića i NVO Fudbalska Crna Gora kriju se Aleksa Bečić i Demokrate, koje bi vjerovatno kao i sve političke partije u regionu da sportske saveze, klubove i sportiste koriste kao poligone za ličnu promociju.

“Rista Lakića, kandidata Dejana Savićevića, po svaku cijenu treba izabrati kako bi se odluke u FSCG donosile jednoglasno. Tamo godinama svi misle isto, kao Dejo. Kako nijesu uspjeli da imaju samo jednog kandidata, Lakića, sada treba varati i obezbijediti mu pobjedu. Nema šanse.

 

Tvrdeći da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja klubova Centar – Risto Lakić. Nije mu uspjelo da prevari. Sada kada je nesporno da daleko veći broj članova Udruženja trenera podržava kandidata Vujovića, izvršioci FSCG ne žele da zakažu sjednicu.

Elemente krivičnog djela utvrdiće tužilaštvo, jer ćemo podnijeti krivične prijave, protiv Džudovića koji izbjegava da sazove novu Skupštinu trenera, kao i protiv članova Verifikacione komisije koja na protiv statutarni način smanjuje broj glasova na Skupštini. Dosta je bilo protivzakonitih radnji”, navodi se u saopštenju Fudbalske Crne Gore.

Bilo kako bilo, lični sukob Jovana Kaluđerovića i Dejana Savićevića je štetan za crnogorski fudbal, Dragan Vujović i neki drugi sportski radnici samo su kolateralmna šteta dvojice nekadašnjih saradnika u FSCG.

.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bajo
02.11.2023-05:49 05:49

A ko je pobogu neuspjesni fudbalski sudija ? Jedina i apsolutno jedina referenca mu je – litijas. A to je kao sto znamo dno- dna. Dejo je uradio ogroman posao. Imao je i gresaka ( Brnovic najveca ) ali boljeg sigurno nemamo. Ako se jednog dana toga prihvati Pedja Mijatovic , Stevan Jovetic , Stefan Savic – ok . Do tada Bečićeva ekipa neka se ne nada. Unistio je Sutjeyku a sad bi da kao i Dritan ispunjava djecacke snove , netalentovanog zetskog fudbalera u pokusaju. Bečić moze dati gol samo iz ofsajda. Pa bi da ukine ofsajd. Ajd’ Zecani… Pročitaj više »