Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Dukaj: FSCG da preispita odluke Disciplinske komisije

''Odluka Disciplinske komisije da klub čiji su navijači više puta izazivali incidente kazni zbog događaja na utakmici Dečić – Budućnost novčano, a ne i oduzimanjem bodova, kako je to propisano, ne vodi rješavanju problema''

Ministar javne uprave u Vladi Crne Gore Maraš Dukaj se takođe oglasio kako bi izrazio nezadovoljstvo odlukama Disciplinske komisije Fudbalskof saveza Crne Gore nakon prekida prvenstvene utakmice Dečića i Budućnosti koja je odigrana prije devet dana na DG areni.

“Pozivamo Disciplinsku komisiju FSCG da primjenjuje odredbe propisa koje tretiraju ponovljene incidente na sportskim takmičenjima.

Odluka Disciplinske komisije da klub čiji su navijači više puta izazivali incidente kazni zbog događaja na utakmici Dečić – Budućnost novčano, a ne i oduzimanjem bodova, kako je to propisano, ne vodi rješavanju problema.

Nasilju i provokacijama ne smije biti mjesta na sportskim takmičenjima. Svi relevantni segmenti društva moraju preduzimati napore. Ali niko ništa ne može učiniti ako onaj ko je prvi odgovoran – a to je Disciplinska komisija FSCG – mete probleme pod tepih. Pozivamo Disciplinsku komisiju da radi svoj posao, a FSCG da se preispita rad svoje Disciplinske komisije”, naveo je Dukaj, politički direktor Albanske alternative.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
30.04.2024-17:04 17:04

Slusaj ti periguzu iz Tuzi,a ti najmanje imas pravo i obraza da brckas kao svinja,ko si ti olos,i dje je bio “tvoj glas”dok si bi u SRAMOTNU vladu odvratnog Shqiptaree brata Abazda,mars bitango,dje bi za bitna pitanja Crnogorskih svetinja koritasu umisljeni.