Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Legenda italijanskog fudbala preuzima Osijek?

Kao igrač Panući je ostvario fantastičnu karijeru, igrao je, između ostalog, za klubove kao što su Milan, Real Madrid, Parma, Inter, Roma...

Fudbalski klub Osijek u potrazi je za novim trenerom nakon što je Dino Skender dobio otkaz.

Foto: Marca.com

U opticaju je nekoliko imena, nude se treneri iz svih krajeva svijeta, a informacije koje dolaze iz Hrvatske govore kako je u užem krugu proslavljeni italijanski fudbaler Kristijan Panući (46).

Kao igrač Panući je ostvario fantastičnu karijeru, igrao je, između ostalog, za klubove kao što su Milan, Real Madrid, Parma, Inter, Roma…, a skoro deset godina pliva i trenerskim vodama. Prvo je asistirao Fabiju Kapelu u Rusiji, zatim je vodio Livorno i Ternanu, a posljednji angažman imao je na klupi reprezentacije Albanije.

Da bi strani trener mogao da preuzme Osijek nagovijestio je nedavno i sportski direktor kluba Alen Petrović, naglasivši da ovom pitanju svi pristupaju krajnje studiozno, a sve bi trebalo biti poznato u narednim danima.

Želja Osijeka je takođe i Igor Bišćan, ali u ovom momentu on i nije toliko ‘zagrijan’, pogotovo nakon silnih problema koje je trpio u Rijeci koju je donedavno vodio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve