Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kvalifikacije za SP: Sokoli pod imperativom, Letonci moraju pasti

Jovetić je obnovio povredu lista na posljednjem treningu, pa će ''sokoli'' bez njega morati da jure trijumf, jedini rezultat koji bi Crnu Goru ostavio konkurentnom za baraž u grupi G

Stevan Jovetić je sa dva gola presudio Letoncima u prvom međusobnom duelu u tekućem kvalifikacionom ciklusu, djelovalo je da će napadač Herte biti naša glavna uzdanica i večeras protiv istog rivala, ali je na 24 sata prije meča došlo do neočekivanog problema.

Podgoričanin je obnovio povredu lista na posljednjem treningu, pa će ”sokoli” bez njega morati da jure trijumf, jedini rezultat koji bi Crnu Goru ostavio konkurentnom za baraž u grupi G.

– Nešto se neda, dešavaju se ovakve stvari, ali ne odustajemo od cilja. Vjerujem u momke koji su tu. Idemo na pobjedu”, rekao je Radulović sinoć za Arenu, komentarišući povredu Jovetića.

Na zvaničnoj konferenciji za medije, selektor je najavio ofanzivan pristup, a izostanak Jovetića neće uticati na to…

– Imaćemo napadački stil. Ovo su utakmice koje rješava ofanziva i individualna klasa. Imali smo to na umu sa Jovetićem, koji je majstor. Svi znamo da je riješio utakmicu u Rigi sa dva gola. Probaćemo da mu nađemo zamjenu. Pred utakmicu ćemo odlučiti ko će zauzeti njegovo mjesto. Naravno, ne odustajemo od napadačke taktike, poručio je Radulović.

Pobjeda je imperativ…

– Večerašnja tri boda su ključ da nastavimo da se borimo za baraž. Do kraja kvalifikacija će biti iznenađenja, a nama je fokus na ovom meču. Želimo da do kraja budemo u igri za baraž, to nam je cilj, poručio je Radulović.

Naša selekcija poslije pet kola ima sedam bodova, ispred nje su Turska (11), te Holandija i Norveška sa po 10 bodova.

Utakmica počinje u 20.45 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve