Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolubara i CAS ponovo odlažu početak Superlige Srbije, vrijeme je za Interpol

Ljubiteljima fudbala još su u sjećanju utakmice protiv OFK Beograda, zatim Inđije i genijalna asistencija golmana tog kluba za pobjedu čeda Aleksandra Vučića.

Želja Crvene zvezde da pod svaku cijenu iz Superlige Srbije izbaci Kolubaru iz Lazarevca prouzrokovala je mnogo problema, a po svemu sudeći oni nijes završeni pošto je za četvrtak zakazana nova sjednica FSS na kojoj će se odlučivati o sudbini Lazarevčana.

Zbog gomile namještenih utakmica u Srbiji u elitnom rangu takmičenja, ali i Prvoj ligi, najdeblji kraj izvukla je Kolubara, iako Crvena zvezda već deceniju igra desetine sklanjalica, i prolazi bez kazne.

Ljubiteljima fudbala još su u sjećanju utakmice protiv OFK Beograda, zatim Inđije i genijalna asistencija golmana tog kluba za pobjedu čeda Aleksandra Vučića.

Žalbu Kolubare usvojio je sud u Lozani, CAS i naložio da se Kolubara vrati u Superligu Srbije, ali su u FSS munjevito rfeakgovali i po nalogu Crvene zvezde i njenih kadrova u kvorumima FSS ponovo izbacili klub iz Lazarevca, ovog puta čak u treći rang takmičenja uz objašnjenje da stadion nema osnovne uslove za takmičenje.

Stadion koji je prošle godine dobio licencu, ovog puta nije jer tako žele Zvezdan Terzić (generalni direktor Crvene zvezde), Dragan Džajić (predsjednik FSS), Branislav Nedimović (potpredsjednik FSS), Milojko Valjarević (predsjednik Komisije za licenciranje), Ivica Tončev i Ljubisav Sekulić (članovi Komisije za stadione, bezbjednost i sigurnost FSS), svi kadrovici Crvene zvezde.

Ipak, po nalogu CAS-a, i na žalbu Kolubare o sudbini ovog kluba odlučivaće se u četvrtak. Ukoliko odluka bude u korist kluba iz Lazarevca, FSS biće u velikom problemu, jer će morati još jednom da odloži početak takmičenja i donosi odluku šta sa Radnikom iz Surdulice.

No s obzirom da je Superliga srbije u kandžama samo jendog kluba nije isključeno0 da se ubrzo u sve uključi FIFA i Interpol. Mnogi bi rekli vrijeme je za opsežne istrage načina osvajanja titula, ali i poslovanja šampiona Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
26.07.2023-11:07 11:07

Ovom dvojcu samo fali po BANANA,prijatno majmuni.