Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kirjos: Noćna mora igrati protiv najboljeg prijatelja

Slavni Australijanac, vimbldonski finalista, sa Kokinakisom godinama igra u dublu a osvojili su u dubl-konkurenciji Australijan open u januaru

Nik Kirjos je nakon pobjede nad Tanasijem Kokinakisom 6:4, 6:4, 7:6 u prvom kolu US opena kazao da se nada da nikad više neće morati da igra protiv najboljeg prijatelja.

Slavni Australijanac, vimbldonski finalista, sa Kokinakisom godinama igra u dublu a osvojili su u dubl-konkurenciji Australijan open u januaru. Kontroverzni Kirjos, trenutno 23. teniser svijeta, potvrdio je dobru formu na startu US opena. Ipak, nije se radovao pobjedi.

– Iskreno, od momenta kad smo vidjeli žrijeb, i za mene i za Tanasija to je bilo kao noćna mora. Mnogo ga volim i poštujem. Nikad ne želimo da igramo jedan protiv drugog. Zajedno igramo praktično od moje devete godine. Poznajemo igru onog drugog kao da se radi o svojoj ruci. Što se meča tiče, samo sam neke bitne poene bolje odigrao, ništa više. I zaista se nadam da više nikada nećemo igrati takmičarski meč – rekao je Kirjos.

Australijanac je jedan od favorita turnira, igra odlično od početka ljeta. Naredni rival biće mu Francuz Benžaman Bonzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve