Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Kanga kao Matić, ali to u Srbiji niko ne želi da vidi

Već deceniju se zna u Srbiji da Crvena zvezda u 90 posto mečeva igra čuvene sklanjalice, pogotovo je u tim sklanjalicama, poput ove u Nišu uspješan Vladan Milojević, jer kao trener ne zna puno što se pokazalo u vrijeme dok je radio u inostranstvu

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su u Nišu Radnički sa 2:0, baš kao nedavno i Dečić Mladost u Donjoj Gorici, čak je i scenario identičan.

I dok su mediji u Crnoj Gori i regionu, pričali o Dečiću i golu Matića, pogodak Gelora Kange protiv Radničkog nikog nije zainteresovao iako je očlgledno da je fudbaler sa brojem 9 (Smajlagić) namjerno poskočio, čak i širio noge, kako bi lopta prošla do gola nakon šuta Gelora Kange.

Mediji u Srbiji su se lijepo zabavljali pisanjem o golu Matića u Donjoj Gorici, ali žurke nema kada je riječ o smjehotresnom golu Gelora Kange, tu je po njima sve čisto.

Već deceniju se zna u Srbiji da Crvena zvezda u 90 posto mečeva igra čuvene sklanjalice, pogotovo je u tim sklanjalicama, poput ove u Nišu, uspješan Vladan Milojević, jer kao trener ne zna puno što se pokazalo u vrijeme dok je radio u inostranstvu.

Iako je Partizan imao i sedam bodova prednosti, Zvezdan Terzić je tvrdio da će Crvena zvezda biti šampion, jer je znao da će do kraja sezone njegov tim odigrati sve same sklanjalice, što se vidjelo i na utakmici protiv TSC-a.

Crvena zvezda zahvaljujući sklanjalicama igra rasterećena većinu utakmica, bez pritiska i one najteže dočekuje odmorna, što nije zanemarljivo u sportu.

Jedna od najčuvenijih sklanjalica Crvene zvezde je ona protiv OFK Beograda 2015. godine kada je u poluvremenu u svlačionicu “Romantičara” ušao Zvezdan Terzić i objasnio protivničkim fudbalerima gdje im je mjesto i šta im je činiti.

Zbog te lakrdije niko nikad nije odgovarao, iako je već na ulasku na teren na početku drugog polovremena bilo jasno šta se dešava, pošto je trener OFK Beograda Vladimir Petrović došao do klupe za rezervne igrače kao da su mu sve lađe potonule, a ne kao trener tima koji vodi sa 2:0.

Nakon toga sve je u Srbiji postalo igra, i serijska proizvodnja čudnih golova, penala, mečeva, poput one u Inđiji recimo…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve