Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Jovetić: Naš cilj je drugo mjesto, sa velikim samopouzdanjem dočekujemo Norvešku

Kapiten ''sokola'' nada se da će naša selekcija protiv Norveške nastaviti seriju pobjeda

Stevan Jovetić je sa tri gola na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pokazao da je u odličnoj formi.

Kapiten ”sokola” nada se da će naša selekcija protiv Norveške nastaviti seriju pobjeda.

– Mimo Danske i Engleske niko nije lako dobio utakmicu. Danas svi igraju fudbal, pogotovo u uslovima koje smo mi imali u Rigi. Pobjeda u takvim okolnostima još više dobija na značaju. Nakon toga je došao Gibraltar, opet smo pobijedili, a uz to smo odmorili dosta igrača. Ostvarili smo cilj, imamo šest bodova i sa velikim samopouzdanjem ulazimo u utakmicu sa Norveškom. Vjerujemo svi da možemo da napravimo dobar rezultat, rekao je Jovetić.

Crna Gora ima jasan u kvalifikacijama za Mundijal.

– Idemo utakmicu po utakmicu. Ima mnogo da se igra. Neko će gubiti bodove jer nije lako odigrati tri meča u sedam dana. Naš cilj je drugo mjesto – baraž. Mi smo tu, a drugi su favoriti. Mi smo favoriti iz sjenke.

Pogodak protiv Gibraltara bio je 30. za Jovetića u 60. nastupu u dresu sa državnim grbom.

– Lijep je osjećaj i lijepo je imati takav učinak, ali zaista se ne opterećujem brojkama. Uživam u fudbalu i na terenu, imam kontinuitet sedam mjeseci, što je za mene najvažnije. Idem meč po meč, na kraju puta vidjećemo koliko ću utakmica igrati i koliko ću da dam golova.

Pohvalio je prvu zvijezdu Norvežana, ali i istakao da su oni prije svega tim.

– Haland je izvanredan talenat, igrač, ima impozantne brojke i u Ligi šampiona i Bundesligi. Ove sezone je dao 30 golova i to govori mnogo o njemu. Ipak, Norveška nije samo Haland. Imaju oni i drugih dobrih igrača. Naravno, imamo i mi fudbalere koji mogu da odgovore. Nadam se da će to sjutra da prevagne na našu stranu, zaključio je Jovetić.

Crna Gora i Norveška igraće sjutra od 20:45 na stadionu pod Goricom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve