Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

Jezero traži prvu pobjedu, oslabljeni Petrovac prijeti

Plavljani su osvojili bod protiv Dečića, pokazali da mogu da budu tvrd orah za sve, ali večeras (19h) protiv Petrovca Jezero želi iskorak – vrijeme je i za prvu pobjedu u sezoni

Jezero je još na ,,nuli“ kada su u pitanju pobjede, jer u prethodnih 270 minuta nije postiglo gol.

Plavljani su osvojili bod protiv Dečića, pokazali da mogu da budu tvrd orah za sve, ali večeras (19h) protiv Petrovca Jezero želi iskorak – vrijeme je i za prvu pobjedu u sezoni…

“Imali smo težak raspored, ali iz meča u meč pokazivali da vrijedimo. Zaustavili smo Dečić, hrabro se borili protiv Sutjeske, iako smo dugo bili sa igračem manje. Sve to uliva optimizam i daje dodatno samopouzdanje pred meč sa Petrovcem”, kazao je ofanzivac Plavljana Srđan Bošković.

Petrovac oslabljen ide na gostovanje u Beranama, bez Zaima Divanovića, Mihaila Vojvodića i Nikole Savovića.

Ipak, to ne mijenja ambicije ,,nebo-plavih“, koji žele pobjedu kojom bi nagovijestili da zaista imaju kvalitet da budu daleko od borbe za opstanak.

“Jezero nam nije ,,ležalo“ prošle sezone, gubili smo bodove od njih i kod kuće i na strani, tako da smo motivisani da u ovoj sezoni promijemo stvari i već u prvom meču s njima upiđemo bodove. Dobro smo ih analizirali i očekujem povoljan rezultat”, izjavio je Marko Marković, vezista Petrovca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve