Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Adžić o Vučićevoj izjavi: Pristali su paževi iz više tabora da odigraju prljavu ulogu koju im je odredio beogradski feudalac

Kako dodaje, to je žalosna sudbina ovoga sramotnoga i kukavičkoga režima

Predsjednik CEP-a Novak Adžić reagovao je danas na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je komentarišući ishod lokalnih izbora u Budvi i razdor mešu prosrpskim partijama u tom gradu sinoć kazao da će – riješiti to.

“Eto, postala je i formalno, inače odavno faktički bjelodana i nama poznata činjenica. Beogradski despot i folirant, koji pravi kvazi-političke melodrame na Ist Riveru Aleksandar Vučić (Šešeljev pitomac, inače Šešelj je lažni Srbin, a etnički hrvatskog porijekla) poručuje svojim slugama u Crnoj Gori oko izbora u Budvi “završićemo to”, ukazuje Adžić.

Kako dodaje, to je žalosna sudbina ovoga sramotnoga i kukavičkoga režima.

“Anticrnogorska, koji je bez imalo državničke časti i obraza dopustio da šef susjedne nam države se neovlašćeno petlja u ingrencije nezavisne Crne Gore, članice OUN-a. I ove nesreće i nedobrotvori Crne Gore, koji režimski upravljaju, misle da na to reagovati ne treba”, kaže Adžić.

To, kako naglašava, samo misle oni koji su zlotvori Crnoj Gori i sluge beogradskih sizerena i još Vučića, koji je, kaže, gajbe piva donosio Šešelju kao revnosni potrčko svog partijskog šefa i koji je slavio osuđenog na doživotnu robiju zbog genocida Ratka Mladića i ostale haške presuđenike.

“I ko ne shvata, da su sluge Vučića iz raznih tabora neprijatelji Crne Gore, ti ne razumiju realnost real-politike. Budvu su prije i tokom kampanje preplavili Vučićevi žbiri i epigoni da bi dobili “bitku za Budvu” protiv Crne Gore agenti njegovog kapitala”, napominje on.

I, kako dodaje, pristali su iz više tabora Vučićevi paževi da odigraju prljavu ulogu koju im je odredio beogradski feudalac.

“Mi iz CEP-a smo se tome, a nije nas malo, suprotstavili i ne pristajemo da Vučićeva tiranija vlada Crnom Gorom i Budvom. Pošteno smo na izborima zaradili 2,14 glasova ljudi iz budvanske opštine, za koje vjerujemo da su odani, u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore, sljedbenici utvrđenja odbrane Crne Gore i njegov nepokolebljivi dio – a to je Crnogorska evropska partija”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
29.05.2024-16:44 16:44

Da je vječna Crna Gora!