Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Jakšić potpisala za Nikšić

U WABA ligi igrala je sedam sezona za Budućnost Bemax, bila je i najbolja košarkašica Crne Gore i članica seniorske reprezentacije naše zemlje

Milena Jakšić nakon epizode u Španiji vraća se u crnogorsku košarku. Nekadašnja članica Budućnost Bemaxa potpisala je ugovor sa Nikšićem, kojem će pokušati da pomogne u nastavku sezone.

Jakšić je minule sezone igrala u Španiji, za ekipu Askoitija, gdje je imala prosjek 7.6 poena i 3 skoka, ukupno je 27 mečeva postigla 205 poena, uz 84 skoka, 34 asistencije i 28 ukradenih lopti. Najbolju partiju pružila je protiv Paterne, kada je ubacila 28 poena.

U WABA ligi igrala je sedam sezona za Budućnost Bemax, bila je i najbolja košarkašica Crne Gore i članica seniorske reprezentacije naše zemlje.

Nikšić je u prva tri kola ostvario pobjedu protiv Lavova u gostima, te poraza od Orlova i Vojvodine, uz dosta problema sa igračkim kadrom, jer su tim napustile Kanađanke Logan i Jana Kucera. U narednom kolu ekipa Nikšića je slobodna, a priliku da debituje za novi tim u WABA ligi Jakšić će imati u Banjaluci 16. novembra, kada Nikšić gostuje ekipi Orlova.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve