Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Ivana Vuleta nije pozvana na balkon Skupštine

Mjesta na balkonu Skupštine Beograda pored košarkaša i Đokovića nije bilo za svjetsko šampionku u skoku u dalj, koja je već dugi niz godina najbolje što srpska azletika ima.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta nije pozvana na doček ispred Skupštine Beograda koji je upriličen za košarkaše Srbije nakon osvajanja Srebrene medalje i trijumfa Novaka Đokovića na US openu.

Mjesta na balkonu Skupštine Beograda pored košarkaša i Đokovića nije bilo za svjetsko šampionku u skoku u dalj, koja je već dugi niz godina najbolje što srpska atletika ima.

Ivana Vuleta vjerovatno po svjetonadzorima Aleksandra Vučića i SNS nije dovoljno sropkinja jer se ne zahvaljuje njegovom veličanstvu predsjedniku svega i svačega u Srbiji, pa nije bila poželjna u njegovoj blizini, pošto je “mister sendvič” i sam morao da održi prigodan govor.

Na balkonu nije bilo ni srebrenih odbojkašica sa Evropskog prvenstva, kažu opravdano, mada možda i zbog toga što selektor više nije Zoran Terzić da pred svima predsjedniku svega i svačega u Srbiji pokloni svoju medalju, jer je on najzaslužniji za sve sportske uspjehe Srbije.

Predsjednik Srbije i srpski mediji pokušali su da sakriju istiu zbog koje Vuleta nije bila na balkonu Skupštine, ali je svjetska šampionka sve njih demantovala samo jednom rečenicom.

„Ja samo ne idem nigde nepozvana, Između ostalog,“ napisala je najbolja srpska atletičarka svih vremena.

Očigledno da u Srbiji možete biti svjetski šampion, možete da osvajate medalje svake godina na najvećim takmičenjima, ali ukoliko za sve svoje uspjehe niste zahvalni predsjedniku svega i svačega u Srbiji, veše medalje nijesu dostojne napredne Srbije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan p
15.09.2023-10:46 10:46

sram vas bilo nitkovi.bog će vam suditi.odbojkašice a posebno ivana španović treba da su ponosne što se nijesu našle u ovakvom društvu.košarkaši i đoković su veliki sportisti ali jasno je i da vire iz čmara jedne beznačajne ličnosti.bačena je sjenka i na njihov sportski uspjeh.