Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

I Bulatović odgovorila Radunoviću: Mi smo ujedinile sve Crnogorce na svijetu, a neko nikad ne doraste

Biti sportista i predstavljati svoju zemlju širom svijeta je nešto najljepše što jedna mlada osoba može da poželi, a donijeti najsjajnija sportska odličja u domovinu i usrećiti svoj narod, barem na tren, je nešto neprocjenjivo. Nama je to uspjelo nekoliko puta

Povodom jučerašnje konstatacije poslanika Demokratskog fronta Slavena Radunovića, koji je u Skupštini Crne Gore govorio kako je ženska rukometna reprezentacija bila “DPS tim” i kako za nju nije navijao niko osim pristalica te partije, oglasila se i doskorašnja reprezentativka Crne Gore Katarina Bulatović.

“Biti sportista i predstavljati svoju zemlju širom svijeta je nešto najljepše što jedna mlada osoba može da poželi, a donijeti najsjajnija sportska odličja u domovinu i usrećiti svoj narod, barem na tren, je nešto neprocjenjivo. Nama je to uspjelo nekoliko puta”, naglasila je ona.

Ističući značaj nastupa za državni tim, ona je Radunovića prozvala i zbog nedavne izjave tokom rasprave na jednom od odbora na temu silovanja.

“Uspjele smo da ujedinimo sve Crnogorce na svijetu, da svima srca kucaju kao jedno. I to će ostati zapisano za sva vremena. Isto tako će ostati zapisano retoričko pitanje jednog, vječito nespremnog, sa klupe za rezervne igrače: ”A šta ako nečija razmažena ćerka prijavi silovanje?”, podsjetila je Bulatović na Radunovićeve stavove.

Ona je dodala i – neko nikad ne poraste, neko ne odraste, a neko ne doraste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve