Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Katarina Bulatović podnijela ostavku

Teško je povjerovati da ostavka Katarine Bulatović nema veze sa suspenzijom i odlaskom iz kluba kapitenke Milene Raičević.

Na sjednici Skupštine ŽRK Budućnost koja je održana danas u press sali Sportskog centra “Morača” ostavku je podnijela članica Upravnog odbora klub Katrarina Bulatović.

Na sjednici kojoj je prisustvovalo 28 delegata, a kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine Nikola Petrović, usvojena je ostavka proslavljene crnogorske reprezentativke Katarine Bulatović, koju je ona podnijela iz ličnih razloga.

Teško je povjerovati da ostavka Katarine Bulatović nema veze sa suspenzijom i odlaskom iz kluba kapitenke Milene Raičević.

Skupština je prihvatila prijedlog da za novog člana Upravnog odbora bude imenovan Vladimir Perunović u ime kompanije “Kodio”, koje je jedan od sponzora kluba.

Skupštini je verifikovala mandate i preostalim članovima Upravnog odbora. Jednoglasno je podržan i predlog da osim Perunovića, članovi Upravnog odbora budu Miodrag Ivanović, Ivan Jovetić, Igor Ivanović, Ranko Radović i Ivona Pavićević iz reda aktuelnih igračica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve