Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički – Partizan, pa se potukli sa policijom

Utakmica 30. kola Superlige Srbije Čukarički - Partizan na Banovom brdu prekinuta je zbog nereda koje su na tribinama stadiona napravili navijači gostujućeg tima i biće nastavljena sjutra sa početkom u 18 časova.

Utakmica 30. kola Superlige Srbije Čukarički – Partizan na Banovom brdu prekinuta je zbog nereda koje su na tribinama stadiona napravili navijači gostujućeg tima i biće nastavljena sjutra sa početkom u 18 časova.

Grobari su već u šestom minutu utakmice izazvali prvi prekid kada su napravili bakljadu, a potom baklje ubacivali u teren i tako prinudili sudije da zaustave igru.

Nakon što se situacija smirila i razišao dim sa stadiona navijači Partizana su ponovo u 18.minutu napravili novi prekid i od tog trenutka na Banovom brdu se više nije igralo.

Policija je pokušala da isprazni tribine na kojima su se nalazili navijači Partizana, ali je tada došlo do fizičkog obračuna i više uslova za igru nije bilo.

Grobari su već godinama nezadovoljni stanjem u srpskom fudbalu u kojem posljednjih deset godina mjesta ima samo za jedan klub i kompletna finansijska konstrukcija Fudbalskog saveza Srbije i same države Srbije podređena je interesima Crvene zvezde koja u srpskom fudbalu određuje ko će da sudi utakmice, ko kada treba da igra i pod pokroviteljstvom aktuelnog predsjednika Srbije radi šta hoće.

Navijači Partizana su napokon shvatili i da je na čelu klube dvojac koji je pod direktnom kontrolom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji ne skriva želju da u Srbiji odlučuje o svemu, o žćivotu i smrti, pa i o tome ko će da bude šampion u kojem sportu.

Predsjednik Partizana Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura su već godinama najibičnija posluga Vučića i ne smiju da urade ništa bez njegovog odobrenja, pa ni da dovoedu trenera ako je on protiv toga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve