Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Gojković uoči meča s Njemačkom: U posljednje dvije utakmice pokazali put kojim treba da idemo

Nakon dobrog izdanja protiv Hrvatske, selektor Vladimir Gojković očekuje da njegovi izabranici nastave u istom ritmu

Vaterpolisti Crne Gore igraće večeras sa Njemačkom (20.15) u osmini finala Evropskog prvenstva.

Počinje glavni dio šampionata Evrope, eliminacioni mečevi u kojima nema prostora za grešku. Arhivirani su dueli grupne faze. Pred našim vaterpolistima je najvažnija utakmica na turniru, osmina finala protiv Njemačke. Pobjeda, osim nastavka borbe za medalju, donosi plasman na Svjetsko prvenstvo. Crna Gora je oslabljena. Zbog suspenzija u timu neće biti Spaića i Popadića. Ipak, naša reprezentacija je apsolutni favorit. U brojnim dosadašnjim međusobnim susretima, gotovo uvijek slavila je bez poteškoća.

Nakon dobrog izdanja protiv Hrvatske, selektor Vladimir Gojković očekuje da njegovi izabranici nastave u istom ritmu.

“Izuzetno važan meč za nas u kojem nema prava na grešku. Ono što smo pokazali u posljednje dvije utakmice je put kojim treba da idemo. Sad prije svega treba da pristupimo toj utakmici, na pravi način, sa ciljem da ostvarimo važnu pobjedu i sa ciljem da se kroz utakmicu i dalje dižemo za ono što nas čeka u nastavku takmičenja. “

Utakmica između vaterpolista Crne Gore i Njemačke na bazenu Mladost u Zagrebu počeće u 20 sati i 15 minuta. U osmini finala od 18 časova i 30 minuta rivali će biti Srbija i Francuska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve