Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Dritan i Đuro govorili o budućnosti, a Crna Gora se nada budućnosti bez njih

Abazović je odlazeći premijer i sva njegova obećanja nemaju težinu, a mnogi vaterpolo radnici i ljubitelji vaterpola se nadaju da će i Marić veoma brzo biti ex predsjednik VPSCG, jer iza njegovog rada u proteklom periodu ne stoje rezultati.

Odlazeći premijer Dritan Abazović i predsjednik VPSCG Đuro Marić razgovarali su juče o budućnosti crnogorskog vaterpola i na taj način traćili vrijeme i novac građana jer od “postignutog dogovora” nema ništa.

Abazović je odlazeći premijer i sva njegova obećanja nemaju težinu, a mnogi vaterpolo radnici i ljubitelji vaterpola se nadaju da će i Marić veoma brzo biti ex predsjednik VPSCG, jer iza njegovog rada u proteklom periodu ne stoje rezultati.

Za Abazovića je poznato da voli izigravati klovna i zaista je besmisleno da u posljednjim danima svog ”mandata” obavlja bilo kakve ”bilateralne” razgovore kad njegova obećanja nemaju težinu i za nikog nijesu obavezujuća.

Zbog toga čudi da je politički vuk, premazan svim bojama, Đuro Marić prihvatio da razgovara sa Abazovićem kada sve što je dogovorio danas za, najvjerovatnijeg budućeg premijera Milojka Spajića nema nikakvu težinu, a kamoli moralnu ili obavezujuću normu, jedino ako Marić i Abazović znaju nešto što crnogorska javnost ne zna.

Možda odlazeći premijer, i nadamo se odlazeći predsjednik VPSCG znaju da Spajki ne može sastaviti Vladu, pa će Dritanov tehnički mandat potrajati u nedogled, a ukoliko je tako trebali su nas o svojim “saznanjima” obavjestiti kako bi se i mi radovali još jednim propalim pregovorima i pokušaju formiranja Vlade bez Crnogoraca u Crnoj Gori.

Jedan od najvećih izdajnika Crne Gore Andrija Mandić u četvrtak je obavjestio svekoliku crnogorsku javnost da prihvata Spajićevu ponudu od tri ministarska mjesta i 40 posto mjesta po dubini, što bi mogla biti jabuka razdora u daljim pregovorima, a ta vijest sama po sebi za sve civilizovane ljude zvuči nevjerovatno.

Nakon oslobođenja 30. avgusta 2020.godine novokomponovana politička elita više i ne krije da je u paketima za pregovore i obavezna raspodjela mjesta po dubini, i da bez kočnica rade sve ono za šta su optuživali Vlade Crne Gore prije “oslobođenja”.

Jer je postalo jasno da je u partijskom zapošljavanju jedini mjerodavni kriterijum politička odanost, a ne kvalitet kadrova.

S.Radulović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mina
26.08.2023-21:45 21:45

Jadni dr Djuro Maric od prodavača solja kratkih nogavica , Srbina sa Dubrovačkog ratista do Crnogorca pa ponovo Srbina ,ni rodbina nezna ko je Djuro, najeden ,napijen od DPS, preletac do Abazovica.