Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Dragan Grivić počeo oporavak: Dešava se, biću još jači kad se vratim

''Nadam se da ću za nekoliko mjeseci izaći na teren, a to jedva čekam. Nadam se da ću biti jači i bolji''

Fudbaler Sutjeske Dragan Grivić, koji je teško povrijeđen prošlog vikenda u meču protiv Jezera, a u međuvremenu operisan, juče je stao na nogu. Kaže da ga boli, ali čudnije bi bilo da bilo šta odgovori.

Polomljene su mu obje kosti potkoljenice u duelu s Nikolom Jovićevićem, prekid utakmice je trajao desetak minuta, sudija Nikola Vođević je podijelio žute i crvene kartone, a najstrože su kažnjeni prvotimac Jezera (s razlogom) i trener Nikšićana Milija Savović.

I do finiša meča nije se znalo kakva je povreda crnogorskog reprezentativca, a onda su se ređale vijesti: teško nagnječenje, multifragmentarni prelom, višemjesečna pauza, težak oporavak, hirurški zahvat…

Dr Pero Mitrović, načelnik Ortopedije u Nikšiću i medicinski tim FK Sutjeska odlučio je da je, ipak, najbolje da Grivić bude hospitalizovan u KC Crne Gore.

Operacija je završena prije tri dana i zahvaljujući toj savremenoj metodi Grivić se juče oslonio na nogu.

“Riječ je o desnoj nozi. Počeo sam na prste da se oslanjam i stopalom do bola, a to je preporuka. Najviše me boljelo noć nakon operacije, ali ništa nije neočekivano, ipak, to je teška povreda. Dešava se. Boli me, valjda, koliko mora ili treba da boli. Nadam se da ću za nekoliko mjeseci izaći na teren, a to jedva čekam. Nadam se da ću biti jači i bolji”, kazao je za Arenu defanzivac Sutjeske Dragan Grivić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve